Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két osztálytárs kapcsolata....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két osztálytárs kapcsolata. Akik jártasak ebben: Hogyan oldottátok meg?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, már majdnem 2 éve járunk és volt 2 alkalommal 3-4 hónap szünet. Most megint együtt vagyunk 3 hónapja és elég sok a konfliktus közöttünk. Szeretjük egymást, és nem szeretném elveszíteni. Hogy oldjuk meg ezt a helyzetet? Nagyon imádom. :(
2010. ápr. 26. 20:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Sex<--- elszáll minden gond :) Nem viccből mondom :)
2010. ápr. 26. 20:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon vicces. Én most 18 éves vagyok, másfél évig jártam egy osztálytársammal úgy, hogy nem volt szex közöttünk. Mindenki azt gondolja, hogy a sok együttlét nem vezet jó dolgokhoz, de mi kifejezetten élveztük hogy délelőtt és délután is együtt lehettünk. Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, mivel nem tudom miféle konfliktusról van szó, de azt mondhatom, hogy ne gondold kevésbé esélyesebbnek ezt a kapcsolatot azért, mert osztálytársak vagytok. :)
2010. ápr. 26. 20:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Én az osztálytársi helyzetet mindig baltával oldottam meg!:@
2010. ápr. 26. 20:18
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm... Szex még nem volt, enélkül is nagyon jól megvagyunk, viszont most nagyon azt latolgatja, hogy hagyjuk ezt a kapcsolatot, mert amíg osztálytársak vagyunk ez állandó probléma lesz. Én viszont nem akarom. :(
2010. ápr. 26. 20:19
 5/14 anonim válasza:
Mindig az volt az alapszabályom hogy házinyúlra nem lövűnk vagyis sose lesz osztálytárs a barátom és tessék most az osztálytársammal járok elég komoly a kapcoslatunk és mindketten szeretjük hogy osztálytársak vagyunk jo hogy együtt vagyunk abarátaink közösek az osztályba és együtt van a társaság. mielőtt elkezdtünk járni már akkor legjobb barátok voltunk így nem sok változott.nem is szoktunk veszekedni. Szerintem a konfliktust sok beszélgetéssel lehet megbeszélni elmondjátok nektek mi a bajotok és probáltok változtatni ha vmi nem jo egyikötőknek. Szurkolok.
2010. ápr. 26. 20:26
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. Ezek szerint (eddig) eléggé egyedi a helyzetünk..
2010. ápr. 26. 20:30
 7/14 anonim ***** válasza:
Mifélék ezek a konfliktusok pontosan? Így elég nehéz bármit is mondani. Amúgy én is az osztálytársammal járok már lassan két éve (szerencsére már egy éve nem vagyunk osztálytársak). Nálunk is sok volt a vita emiatt, főleg féltékenységek miatt, de persze az meg jó volt, hogy egész nap együtt lehettünk :)
2010. ápr. 26. 20:32
 8/14 A kérdező kommentje:
Nekünk féltékenység egyáltalán nincs.. Apróbb konfliktusok, sokszor az iskolából adódóan, meg valami mindig.. :\
2010. ápr. 26. 20:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem hiszem, hogy ennek köze van ahhoz, hogy osztálytársak vagytok:S egyszerűen csak ilyen veszekedősek.
2010. ápr. 26. 20:39
 10/14 anonim ***** válasza:
5 éve ismerjük egymást, mire megmerte kérdezni, hogy járunk-e. Én persze igent mondtam, mivel szerelmes votam belé. De mikor jártunk, minden megváltozott... Azóta együtt vagyunk. Nagyon szeretjük egymást. És a megbezsélések minden konfliktust megoldanak:) Én legalábbis igy vettem észre...
2010. ápr. 26. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!