Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás, ha felmentem egy fiú haverommal iszogatni a
lakására?
Figyelt kérdés
Nem történt semmi köztünk és komolyan mondom, hogy nem is akartam, hogy történjen. Nem akartam tőle semmit, mert a barátomat szeretem.
A srác mondott furcsa dolgokat. Azonnal leléptem onnan.
Szivi, nem az a gaz, hogy ezt mondjuk, egy nevtelen forumon. Hanem az, hogy meg mindig nem erted miert volt gaz, amit tettel. Mi lenne, ha elobb azon gondolkoznal el, hogy mi akadalyozza a megerteset a problemanak? Mit jelent az, hogy parkapcsolat, mik azok amiket megengedhetsz MAGADnak, amikor egyedul vagy, es mik azok, amiket nem, amikor kapcsolatban vagy. Nem is ertem a masik kommentelot, ott is valami baj van, aki azt irta, hogy parja tiltja meg. De hogy tiltja. Csak egybol repulsz, ha trivialis dolgokkal sem vagy tisztaban, meg nem tudod, hogy egy parkapcsolatba mi az ami belefer, mi az ami nem. Nem a baratod tiltasa miatt nem kene felmenni valakihez iszogatni. Hanem azert, mert te magad is problemanak erzed, hogy a parkapcsolatod amortizalod ezzel. De ugy latom neked, meg a partolo barinonek ez nem gond. Nekem sem gond. A baratod meg majd meghozza a sajat donteset.
2021. szept. 6. 13:52
32/46 A kérdező kommentje:
De mit nem lehet azon erteni h elmondtam neki hogy iszogatt a sraccal?
2021. szept. 6. 13:55
33/46 A kérdező kommentje:
Nem eltitkoltam elotte hogy kivel voltam es mit csinaltam
2021. szept. 6. 13:56
34/46 A kérdező kommentje:
Iszogattam* (bocs…elirtam)
2021. szept. 6. 13:56
35/46 anonim válasza:
Hú, kérdező, te magadtól vagy ilyen sötét, vagy súgnak neked?
Itt nem arról van szó, hogy volt-e megcsalás vagy nem, hanem arról, hogy még most sem érted meg, ha legközelebb felhív egy pali alkoholt iszogatni, valszeg ott valami hátsó szándék is van.
2021. szept. 6. 14:03
36/46 anonim válasza:
En ezt ertem. En el is bucsuztam volna toled. O nem tette. Nalam red flag, nala nem.
2021. szept. 6. 14:03
37/46 anonim válasza:
Ez így nem megcsalás, kérdés ki hiszi el neked, hogy ez így történt.De mondjuk ha el is hiszi a párod, kevesen akarnak egy ilyen bugyuta emberrel kapcsolatot, mint amilyen te vagy.Az ilyenektől ennél sokkal rosszabb is kitelik, aztán csak néz ki a fejéből, hogy nem gondoltam volna...
Most komolyan.Ha két ellenkező nemű felnőtt úgy dönt, hogy elvonulnak kettesben egy lakásba piálni, ott legalább az egyik intim kapcsolatra számít.
Te olyasmi ember lehetsz, akitől ha cigit kérnek buszjegyre, akkor meglepődik, ha felvilágosítják utólag, hogy a kéregető hazudott.
2021. szept. 6. 14:23
38/46 anonim válasza:
Na akkor utoljara kérdező, nem nem megcsalas bar marha ferre érthető szitu mert eggyertelmu egyes esetekben h mi a celja az iszogatasnak (meg ha nem is tortent semmi es eljottel). Es igen marhara gaz h ennyire nem gondolkozol ugy h kaocsolatban vagy. Hiaba mondod ep a pasidnak h nem volt semmi csak iszogatas... Alapbol nrm kellett volna felmenned hozzá kettesben plane nem ha ez a szitu. Tennivalod nincs, tobbet nem csinalsz ilyetes hasonlot se, es gondolkozol ugy mint egy felnőtt es nem mint egy gyerek.H mi miert tortenik es h ki mit miert tesz vajon. Es h az emberek kihasznaljak a masikat es ritkan csinalnak valamit ok nelkul.
2021. szept. 6. 14:56
39/46 anonim válasza:
Dehogy megcsalás. Ráadásul leléptél.
Ami gyanús az az, ha titkolod a párod előtt. De akkor sem megcsalás, szerintem. 33N
2021. szept. 7. 03:07
40/46 anonim válasza:
Nem való neked, sem párkapcsolat, sem hasonló. Aki ennyire naiv és sügér.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!