Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás, ha felmentem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás, ha felmentem egy fiú haverommal iszogatni a lakására?

Figyelt kérdés

Nem történt semmi köztünk és komolyan mondom, hogy nem is akartam, hogy történjen. Nem akartam tőle semmit, mert a barátomat szeretem.

A srác mondott furcsa dolgokat. Azonnal leléptem onnan.

2021. szept. 6. 11:55
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Mindig elmondom a baratomnak hogy kivel vagyok
2021. szept. 6. 12:45
 22/46 anonim ***** válasza:
70%

szerinted miert hiv fel egy pasi a lakasara iszogatni (plane ha kettesben mondjuk). Dumcsizni vagy paszianszozni? Gondolhatod h meg akar fektetni es ehhez nemi duma es alkohol az idealis alapozas. Nem akarsz semmi nem akarsz semmit, mit csinaltal volna ha ugy leitat h a nevedet se tudod vagy begyogyszerez es megfektet? Vagy esetleg csak siman annyira berugsz h nem tudsz haza menni es ott alszol szerinted nem probalkozna be te meg azt se tudnad mi van csak reszeg lennel esetleg kicsit begerjedt o meg valami olyat csinalna ami tetszik mar is nem gondolnal a szeretett pasidra meg h mi kesz lesz ebbol csak epp akkor az alap osztoneid szerint jol megdugatod magad.

Szerencséd h nem tortent semmi olyan... Maskor gondolj bele ha a pasid lenne a te helyedben te orulnel e ha ezt vagy azt csinálna. Es ha nem orulnel ne csináld

2021. szept. 6. 12:46
 23/46 A kérdező kommentje:

De nem ittam annyit, nem tudott volna leitatni. Ertem en a problemat. De nem volt semmi es ez a lenyeg…..

Mit kene most tennem?

2021. szept. 6. 12:48
 24/46 anonim ***** válasza:
75%
De miert gondolod, hogy barmit is kellene tenned? Ha nem tortent koztetek semmi mit vergodsz ezen a dolgon? 😀 en is voltam ilyen szituban eleg sokszor, de masnap mar elengedtem mivel nekem nem jeleltett semmit.
2021. szept. 6. 12:48
 25/46 A kérdező kommentje:
Mert itt tobben mondogatjak hogy krva gaz…
2021. szept. 6. 12:49
 26/46 anonim ***** válasza:
66%
Legközelebb nem mész fel párkapcsolatban borozgatni egy másik faxival. Problem solved.
2021. szept. 6. 12:53
 27/46 anonim ***** válasza:
67%

Nem kell semmit tenned, mert nem történt semmi.

Máskor gondolkozzál; ha egy srác felhív magához inni, akkor nem a bélyeggyűjteményét akarja megmutatni...

2021. szept. 6. 12:58
 28/46 anonim ***** válasza:
76%

Egy naiv lányismerősöm is felment egy "baráthoz"beszélgetni. Majdnem megerőszakolta.

Mit tegyél? Mondd meg a párodnak, hogy, tanultál az esetből és többet nem csinálsz ilyet.

Még is mit gondoljon egy férfi, ha ketttesben maradsz vele?

2021. szept. 6. 13:03
 29/46 anonim ***** válasza:
30%

Egyaltalan nem gaz, minden lannyal elofordul szerintem. En is naiv voltam nagyon sokszor amikor azt gondoltam, hogy haverkodni megyek at egy csavohoz, csalodtam is, amikor nem beszelgetni alartak velem :DDD de ez ilyen, tul kell rajta lepni es tanulni belole, biztos nem ez lesz az utolso, hogy kozeledni akar feled valaki. Azzal meg szerintem kar foglalkozni, hogy itt idegenek mire mondjak, hogy gaz, krva okosak tudnak lenni az emerek ha mas eletebe kell beledumalni:)

Nokent egyebkent azt se tudom elkepzelni, hogy a pasim megtiltsa, hogy mas fiukkal, haverjaimmal elmenjek pialgatni, ha nekem ahhoz van kedvem.

2021. szept. 6. 13:06
 30/46 A kérdező kommentje:
Mi gyakran elmegyunk haverokkal ketten/ tobben iszogatni. Nem gondoltam ra, h gazos lehet. De tenyleg tanultam belole.
2021. szept. 6. 13:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!