Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás, ha felmentem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás, ha felmentem egy fiú haverommal iszogatni a lakására?

Figyelt kérdés

Nem történt semmi köztünk és komolyan mondom, hogy nem is akartam, hogy történjen. Nem akartam tőle semmit, mert a barátomat szeretem.

A srác mondott furcsa dolgokat. Azonnal leléptem onnan.

2021. szept. 6. 11:55
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
76%

Úristen! Sajnállak titeket,sekélyes emberek.

Férjem nyugodtan átmegy a női barátnőjéhez,én a férfi barátaink hoz. Mondjuk ök nem próbálkoznak be.

2021. szept. 6. 12:05
 12/46 A kérdező kommentje:
Megírtam a srácnak is, hogy nagyon gáz volt és elnézést kért. (Nem akarok vele többet találkozni így sem…). Mondta amúgy, h nem akart tőlem semmit és hogy félreértettem valamit (hát nem hiszem)…
 13/46 anonim ***** válasza:
29%
Ha férfi lennél, már szétszedtek volna.
 14/46 anonim ***** válasza:
35%
Hat vannak, akik el birnak viselni egy ilyen naiv lelket, mint te, de ketlem, hogy allva tapsolna neki.Amugy meg jol lenne elgondolkodnod, hogy egy parkapcsolat alatt mi az amit megtehetsz, mert epiti a parkapcsolatot, es mik azok a szituaciok, amiket nem, mert romboljak. Nem tunsz egy szuperintelligens lenynek, olyba tunik, mint aki egy vodor alatt nott fel.
2021. szept. 6. 12:06
 15/46 anonim ***** válasza:
89%
Előfordulnak ilyen hülye szituk, nem kell ezt túlragozni. Megcsalásról meg szó sincs, a pasidnak is elmondtad, engedd el.
2021. szept. 6. 12:12
 16/46 anonim ***** válasza:
33%

Baxki, kérdező, de komolyan, hogy lehetsz ilyen qrva sötét, már ne haragudj? Mit gondolsz, miért hív fel egy pasi este borozgatni? Mert egy sommelier-ha esetleg nem tudnád, magyarul borszakértő-, és megkínál valami ínyenc borral?

Nyugtass meg, hogy ennyi ésszel nem akarsz szaporodni, mert így is sok az idióta a Földön.

2021. szept. 6. 12:26
 17/46 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ne csinálj belőle nagy ügyet, beszéld meg a sráccal, hogy te nem úgy állsz a dologhoz, mint ő és ennyi. Nem mondanám el a pasimnak, hogy utána feleslegesen féltékenykedjen. Bár én egy iszogatás miatt nem lennék féltékeny… egyszerűen csak felnőttként kell kezelni a dolgokat. Nyugi, lesznek ilyen helyzetek az életben, csak magadban tisztázd le a dolgot.
2021. szept. 6. 12:26
 18/46 A kérdező kommentje:

16-os

Igazábol teljesen mindegy, hogy akar-e barki barmit is. En nem akarok senkitol semmit es ez a lenyeg. (kiveve a paromat persze)

2021. szept. 6. 12:29
 19/46 anonim ***** válasza:
75%
Rosszul hiszed. A sajat szandekaidat csak te tudod megitelni. Ha belemesz egy ilyen szituacioba, ahol kettesben maradsz egy ellenkezo nemuvel, akkor te hiaba gondolod azt, hogy nem is allt szandekodban semmi, kb mindenki mas azt fogja gondolni, hogy volt ott tobb is. Tehat nem eleg artatlannak lenni, annak is kell latszani. Te pedig nem latszol annak, a gyanu arnyeka rajtad van es ezt kimagyarazni sem lehet. Rajtatok kettotokon kivul mindenki ugy konyveli el magaban, hogy ott volt valami. Aztan ha a kedves haver meg be is dobja valahol, hogy igy meg ugy tortent, na akkor meg vegkepp egyedul maradsz a szandekaiddal. Okos ember ilyenbe nem megy bele, ha ferfi, ha no. Te belementel. Ezzel sincs baj. De akkor mi a fenen csodalkozol? Tenyleg most szembesultel azzal, hogy vannak olyan ellenkezo nemu emberek, akik meg akarnak fektetni? Hol eltel eddig?
2021. szept. 6. 12:41
 20/46 A kérdező kommentje:
Oke akkor most mitevo legyek?
2021. szept. 6. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!