Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki megcsalja a párját az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megcsalja a párját az rossz ember?

Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 12:06
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
84%

Nem, szerintem nem rossz ember. Gyarló vagy tisztességtelen vagy realista( tudja, hogy nem OK, de valamiért mégis ezt látja 'a legkisebb rossznak') , szóval sok jelzőt tudnék, de a 'rossz' szerintem nem megfelelő jelző ide.

Adtál egy fülest a gyarekednek( nem szoktál, tudod, hogy hibáztál, Te voltál ideges, a gyerek olyan volt mint máskor is, stb) rossz ember vagy? Na, szerintem erre sincs korrekt válasz, ahogyan a Te kérdésedre se.

Én csaltam már, és nem tartom magam 'rossz'-nak, de tisztességesnek sem.

2021. szept. 6. 16:06
 32/32 TAKIMLISIM válasza:
52%
Igen. A szeretet nem csak arról szòl, hogy happy life meg együtt szòrakoztok és mindig minden jó, hanem van benne az a rész is, amit úgy hívnak, hogy elköteleződés. Feláldozol dolgokat az életedben a párodért, mert szereted. Például nem engedsz az ösztöneidnek, és nem csalod meg, mert ezzel lényegében elpusztítod belülről. Ha valòban szereted, és komoly a kapcsolatotok, akkor ugyanazt érzi ő is, ugyanúgy néz rád, mint te rá. Ha téged megcsalna, mit éreznél? Ha semmit, akkor nem szereted, szòval inkább lehető legkíméletesebben szakíts vele, éz folytasd az életed. Ha meg valòban szereted, akkor fel se merül ilyen kérdés.
2021. szept. 7. 08:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!