Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki megcsalja a párját az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megcsalja a párját az rossz ember?

Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 12:06
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Igen, erre vagyok én is kíváncsi. Most rossz ember valaki ettől, vagy csak ezen a téren az, amúgy meg jó?

Ha a párom az, rossznak tartom.

Ha a gyerekem életét menti meg, akkor is jónak fogom tartani, ha minden nap mással fekszik le.

Kíváncsi lennék, ki, hogyan gondolja ezeket a dolgokat.

2021. szept. 4. 13:12
 12/32 anonim ***** válasza:
61%
Felőlem lehet az atyaisten is, az ilyen azt érdemli, hogy valaki jól felrúgja és kisemmizze. Aztán majd én is szabadkozok, hogy másokkal milyen jó ember vagyok és életeket mentek. A gyilkos sem kap kevesebb évet, ha orvos vagy jó apa. A megcsaló sem érdemel mást
2021. szept. 4. 13:24
 13/32 anonim ***** válasza:
93%
Ezért nem minden fekete vagy fehér. Szerintem senki sem "rossz" vagy "jó", hanem vannak cselekedetei amik egyesek szemében rossz lesz de vannak cselekedetei ami mások szemében pedig jó. Én is van aki szemében a legrosszabb ember vagyok a földön mert vele olyat tettem, míg más meg a legjobb embernek tart a földön, mert vele meg úgy viselkedtem, hogy így gondolja. Most akkor melyik vagyok?
2021. szept. 4. 13:25
 14/32 anonim ***** válasza:
85%

Ha megcsal nem azt fogod nézni ,hogy mennyire jó orvos

Legalább is a többség

Kettőt szét kell valasztani

2021. szept. 4. 13:27
 15/32 anonim ***** válasza:
57%
A hazugságnak és más idejének, bizalmának és erőforrásai vesztegetésének ára van. Nem érdekel, milyen ember, de a tettei következményekkel járnak. Nem jönnék össze hűtlennel és ha engem csalna meg valaki, messzire elmennék, hogy lerójam a tartozásom teljesen legálisan.
2021. szept. 4. 13:28
 16/32 anonim ***** válasza:
28%

Benne van a 10 parancsolatban, ne paráználkodj

Szóval a pokolra jutsz igen

2021. szept. 4. 13:35
 17/32 anonim ***** válasza:
79%

16

Ez nem a vallás kategória :D

2021. szept. 4. 13:37
 18/32 anonim ***** válasza:
36%
Amúgy a 10 parancsolat eredeti, héber szövegében csak annyi van, hogy ne törj házasságot. És senki nem állítja, hogy a pokolra jutsz érte, már csak azért sem, mert a régi héberek, akik a 10 parancsolatot leírták, nem hittek a pokolban. Nem is ír róla a Tóra. Az egy keresztény találmány, de ezt most hagyjuk. A lényeg az, hogy a házasságtörés egyfajta szerződés szegés. Aki nem tudja a nadrágjában tartani a nemi szervét, ne nősüljön. Ha mégis csal, viselje a következményeket. Lehet jó orvos, de férjnek nem való, és ha a nejének nem fér bele, akkor el fog válni tőle. És rossz embernek fogja tartani, hiszen permanens hazugságban élt odáig a manusz, szemrebbenés nélkül hazudott arról, hol van, kivel van, mit csinál.
2021. szept. 4. 13:41
 19/32 anonim ***** válasza:
77%
Nem minden fekete és fehér. Úgyhogy nem mondanám rossz embernek.
2021. szept. 4. 13:43
 20/32 anonim ***** válasza:
38%

Nem rossz ember csak a megcsalttal tett rosszat.

Nem tudom de nekem ez annyira egyèrtelmű:

Valaki emberèleket ment, segítőkész, nagyon jó ember, de csalja a pàrjàt a háta mögött.

Megbàntotta akit szeret.

Nem tiszteli a pàrjàt.

Nem vàllalja a tettèèrt a felelősèget

Felelőtlen volt , vagy folyamatosan csalja - így lehet a másikat is hülyiti

Hazudgàl kinél van / volt és mit csinált

Pl emberèleteket ment, de van egy àrnyoldala, a pàrja szemèben rossz ember lehet

Nem is értem honnan jött a kérdés , a megcsaló jó ember ?

De lehet a felfogasom szar

2021. szept. 4. 15:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!