Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál a helyemben? (A többi lent)
Barátnőm két hétre elutazott Spanyolországba, én vittem ki a repülőtérre, az anyósommal mentünk 3an. Utána felhívott magához ebédelni. Mindig nagyok kedves velem. Beszélgettünk mindenféle témáról, és szóba hozta a nudista strandot is. Mondta, hogy ő még nagyon régen volt csak ilyen helyen, szívesen elmenne, de egyedül nem akar. Utalt rá, hogy menjünk el együtt. Meglepődtem a felvetésén, és nem mondtam (rögtön) igent, mert azért mégiscsak a barátnőm anyja, bár elég jól néz ki korához képest. Aztán napokkal később mégis belementem, mert azért mégis egy csinos asszony. A strandon kicsit feszélyezve éreztem magam, ő meg gyorsan megszabadult a fürdőruhájától, és a gátlásaittól is. Nem tudtam nem jelet adni annak, hogy tetszik nekem, bár próbáltam elrejteni, de észrevette. Egy olyan partszakaszon voltunk, ahol kissé távolabb voltak a többiek, és elkezdett simogatni. Kértem, hogy ne csinálja, mert (még jobban) felizgat. Bementem a vízbe, hogy lecsillapodjak, de ott elég konkrét mozdulatokat tett. Nap végén javasolta, hogy menjek fel hozzá, és ott megtörtént az, amit a lányával szoktam csinálni. Kerültet már más is hasonló helyzetbe? Mit kellene csinálnom?
Anyósom -illetve, a barátnőm anyja- 13 évvel idősebb nálam. Barátnőm 10 évvel fiatalabb tőlem.
Persze, hogy hagyom! Nem is értem, hogy miért mentem bele ebbe. Aztán megbeszéltem az anyóssal, és azt mondta, hogy az antidepresszáns hatása alatt állt, és ezért volt olyan velem. Hittem is, meg nem is.
😒
"ott elég konkrét mozdulatokat tett"
Ezt hogy érted? Ő is bement a vízbe?
Mennyi idős vagy amúgy?
Persze, bejött a vízbe. Furcsálltam is, de aztán kiderült, hogy a strandon csinálnak ilyet az emberek. :D
30 vagyok.
Cseréljünk anyóst, nem lesz ilyen gondod. Ha enyémet beviszed a vízbe,
partra vetődik az összes élőlény.Ne félj,ha meglátod meztelenül, lehet
többet se áll fel... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!