Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban a liberális vagy a konzervatív partner lép félre nagyobb valószínűséggel?
Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 18:11
A kérdező szavazást indított:
A liberális.
A konzervatív.
Abszolút nincs köze ahhoz ki milyen beállítottságú.
Más.
52 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nekem nagy konzervatív keresztény az apám, aztán kiderült, hogy évek óta csalja anyámat...
2/11 anonim válasza:
Szájer és Borkai megadja a választ.
3/11 anonim válasza:
Nem ideológia függő.
Az ösztönök okozzák a megcsalást.
4/11 anonim válasza:
Az én volt drágám egy libsi kur.a.
5/11 anonim válasza:
Én egy tisztességes, keményen dolgozó, mélyen vallásos, vidéki, fehér, heteroszexuális, keresztény-konzervatív fideszes vagyok. Sosem csalnám meg a feleségem, gyermekeim anyját egy másik nővel... csak féltucat kemény migránssal egy jachton, ott nem lát a magyarok istene.
6/11 anonim válasza:
Én egy vérlibsi leszbikus vagyok. Soha sem csalnám meg a párom, pont azért küldünk, hogy házasodhassunk és ezzel is örökké és kizárólagossá tegyük a szerelmünket.
7/11 anonim válasza:
Ezen az oldalon a liberálisok vannak többségben, úgyhogy mindenkit lepontoznak, aki konzervatív (akkor is, ha nem kormánypárti). Mint az eddigi válaszokból is látszik.
8/11 anonim válasza:
#7 Én a 6-ost is lepontoztam mert fájdalmasan béna, nyálas kamu.
9/11 anonim válasza:
Pontozz le, attól még ez a valóság. Talán irigy vagy, hogy nekem még számít a hűség?
10/11 anonim válasza:
#9 többekközött csak szánalmas vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!