Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fix szerető, vagy prosti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fix szerető, vagy prosti a jobb, ha az anyagiak nem számítanak?

Figyelt kérdés
Milyen szempontok alapján választottad, hogy melyik legyen, ha otthon kevés a szex?
2021. aug. 26. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Nem opció megbeszélni ezt a pároddal inkább?Ő mit javasol?
2021. aug. 26. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
21%

Alapban a szerető LENNE, de ha tudja ki vagy, azaz hol laksz, igazi neved, asszony elérhetősége, melód,..., és nem tudja, hogy hol a helye, akkor válást okozhat.

Így inkább a prostiK.

Ha nem kell titkolni, akkor mind a kettő.

2021. aug. 26. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

2

Ebben a történetben egyedül a férfi nem tudja, hol a helye.

2021. aug. 27. 05:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha muszáj a kettő közül választani gerinc hiányában, a prostival kisebb a lebukás esélye, mert ő ebből él, nyilván nem fogja elkotyogni. Míg a szeretőről nem tudhatod, beléd szeret-e, mikor sokall be stb.
2021. aug. 27. 08:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha kizárólag a szex hiánya vagy minősége az indok a félrelépésnek, akkor egyértelműen prosti, és ha találok egy olyat aki mellett nincs hiányérzetem, akkor ragaszkodnék hozzá.

A szerető nem csak a szexről szól és nem várhatod el tőle hogy minden igényedet kielégítse, egészen más a kapcsolat alapja. Ha olyan szeretőt találsz aki nap 24 órájában csak arra vár hogy találkozzon veled és úgymond rajong érted az persze időlegesen jó lehet, de ez csak pár hét, esetleg hónap és borítékolható hogy többet szeretne, mert senki nem akar örökre második lenni.

2021. aug. 27. 09:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem már 3,5 éve van egy most 24é bnőm, aki Ausztriában dolgozik kávézó-étteremben hetente 3-4 napot, (voltam ott kint, láttam mit csinál), itthon eltartja a beteg édesanyját és a nagymamát vidéken kicsi vályogházban, van egy 5 éves kisfia is ex férjtől.

Mi meg amikor itthon van összebújunk 1-2x.

És "segítek" neki én is. És soha nem kategorizáltuk a kapcsolatot, tökmindegy minek hívjuk sztem.

És ez így jó mindkettőnknek régóta.

2023. jún. 21. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!