Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a hűtlen férjemet?
Figyelt kérdés
Jelenleg szeretőt tart, tudom, hogy hol és mit hibáztam. Szeretném menteni a házasságunkat, el tudom még érni valahogy, hogy engem válasszon? A hibámon, ami probléma volt elmondása szerint, javítottam. Azóta jól működik köztünk minden, de van egy érzésem, hogy hiába, még mindig együtt van a másik nővel. Aki volt már ilyen helyzetben, mit javasol, mit tegyek még?2021. aug. 23. 09:46
1/15 anonim válasza:
Itt nem te hibaztal szivem, ha helyrehoztad a problemat, akklr nem te voltal a gond, o kurt felre, ez az o sajat dontese volt:D
2/15 anonim válasza:
A kérdés nem az, hogy hogyan, hanem hogy minek. Ne legyél lábtörlő.
3/15 anonim válasza:
Minek kell egy ilyen férj? Lábtörlő vagy?
5/15 anonim válasza:
Hiába a javításod hamarabb kellett volna már ezt neki közölnie veled nem azután hogy már csalt. Nem valószínű hogy ott hagyja a másik nőt persze nem lehet tudni. Ő alapból olyan amilyet "keresett" benned és te ezen javítottál honnan tudja hogy nem fog újra eltűnni az a valami? Késő. Te tudod hogy próbálkozol e vagy sem de ha az a nő érdekli fejen állhatsz akkor se fogod vissza kapni :/
6/15 anonim válasza:
Te az a fajta vagy, aki a szemétből is szokott guberálni a kukában, ugye?
7/15 anonim válasza:
A férjed nem egy tárgy, amit vissza lehet szerezni. Attól, hogy összeházasodtatok, még nem vagytok egymás rabszolgái. Tenni annyit tehetsz, hogy figyelsz arra, jó egyen neki veled lenniés fordítva, de a párkapcsolat meg a házasság nem olyan, hogy ha mindent jól csinálsz és kijavítod a hibákat, akkor "jutalomként" együtt lesztek boldogok. Ha a férjed "kiszeretetett" belőled és számára végetért ez a kapcsolat mint szexuálisan kizárólagos párkapcoslat, akkor nem tudod kierőszakolni, hogy csak veled akarjon lenni.
8/15 A kérdező kommentje:
Nyilván nem akarok lábtörlő lenni, csak próbálnám menteni a kapcsolatunkat, mivel én szeretem és nem akarom elveszíteni. Van gyerekünk is, őt sem szeretném egyedül felnevelni, szüksége van az apjára is. De lehet valóban, hogy ennek befellegzett és már tényleg csinalhatok bármit is ellene.
2021. aug. 23. 14:35
9/15 anonim válasza:
Ez o fejezte be akkor amikor viszonyt kezdett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!