Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megdugnád a legjobb barátod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megdugnád a legjobb barátod feleségét?

Figyelt kérdés

Ez most egy full komoly kérdés.

Nem, nem azért mert ilyen helyzetben vagyok, csupáb érdekel.

Tegyuk fel jo par eve baratok vagytok, mindkettotoknek csaladja van.

Megdugnad e a baratod feleseget,ha tudod,hogy nem derulne ki?

2021. aug. 17. 12:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
77%
A baráti társaságunkban van egy házaspár, 25 éve házasok. Mikor megismerkedtem az exemmel (aki által bekerültem ebbe a társaságba) akkor a házaspár férfi tagja azt mondta nekem pár sör után, hogy biztos benne, hogy az exem és a felesége dugtak valamikor a kétezres évek elején, mert egy időben nagyon furcsán viselkedtek mindketten. Ez időről-időre folyton feljött és baromi unalmas volt. Persze az exem és a feleség is mindent tagadott, totál hülyének beállítva a férjet. Mivel én jóval később érkeztem a baráti társaságba, hittem az exemnek és azt gondoltam, a férj talán túl gyanakvó. Aztán szakítottam vele, de a barátok maradtak. Már két éve külön voltunk, mikor borult a bili, a feleség nem bírta tovább a nyomást és kitálalt a férjnek, tehát nem volt alaptalan a gyanúja. A dolog pikantériája, hogy mikor ez az egész kiderült, a férjről is kiderült, hogy 15 évvel azelőtt a feleség barátnőjével a kelleténél közelebbi kapcsolatba került egy éjszakára. Ennek ellenére a mai napig együtt vannak, igaz, hol az egyik vágja a másik fejéhez, hogy megcsaltál, hol a másik...
2021. aug. 17. 15:03
 22/25 anonim ***** válasza:
25%
Én simán. Meg is tettem, csinalnam is. Akit vinni lehet azt vigyék és nem vagyok emiatt hibás
2021. aug. 17. 21:21
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Főnökön feleségét dugtam már, de ő nem barát volt, csak egy ismerős.

A legjobb barátom párja egyszer nekem panaszkodott este. (Nyaraláson, szálláson.) Igazából az volt a nehéz, hogy ne másszon rám.

Jó nő, kifejezetten az esetem. Ha más a párja, még rá is mozdultam volna.

2021. aug. 17. 22:29
 24/25 anonim ***** válasza:
meg hát
2021. aug. 18. 11:04
 25/25 anonim ***** válasza:
Megbizony
2021. okt. 21. 02:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!