Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtat a baba rajta? Hogyan végződött a kapcsolatod?
Figyelt kérdés
Olyanok tapasztalataira lennék kíváncsi, ahol baba született egy olyan házasságba, ahol a kapcsolat egész ideje alatt az egyik fél hűtlen volt. A baba változtat rajta? Leáll a hűtlen fél? Hogyan végződött a kapcsolatotok?2021. aug. 15. 21:40
41/50 anonim válasza:
Engem pont szülés után kezdett el csalni az addig hűséges (vagy ki tudja) férjem. Igazi klisé helyzet, traumatikus szülés, kaotikus első hónapok, szoptatás és stressz az én részemről, veszekedések, nulla segítség az ő részéről. Hogy a kérdésedre válaszoljak: tény, hogy nem hagyott el, mert a lebukás után úgy vágtam ki, mint annak a rendje. Az én gyerekem ne egy megalázkodó anyát lásson. Szülőként jól működünk együtt, sokat foglalkozik a gyerekkel, én pedig sosem korlátoznám ebben. De többet nem tudok rá partnerként tekinteni.
42/50 anonim válasza:
Na, hát még a gyermekágyi időszakban hogy fog unatkozni...
43/50 anonim válasza:
Én már várom a leendő kérdéseidet, hogy hites urad vajon abbahagyja-e a félredugást:
- a második gyerek után
- a 10. házassági évfordulótok alkalmából
- az aranylakodalom után
- miután kirepültek a gyerekek
- ha nyugdíjba ment
Ha engem kérdezel, előbb-utóbb abbba fogja hagyni, keveseknek áll fel rendesen 70 fölött. Addig már fél lábon is...
44/50 anonim válasza:
Az, hogy nem hagyott ott senkiért, nem a te érdemes, ez az ő kényelmességét, önzőségét bizonyítja.
Ami pedig késik...
45/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egy kedves hölgy privát üzenetben megnyugtatott, hogy nálunk is folyamatosan félrelépés volt a kapcsolatukban, mégis hozzáment és a terhessége kiderülése után a férjét szinte kicserélték.
2021. aug. 19. 18:52
46/50 anonim válasza:
Rajtad nem lehet segíteni kérdező!!!!
47/50 anonim válasza:
Terhes voltam, még az elején. Előtte is kikacsingatott, utána is, míg terhes voltam, végül elment a magzat, de nem is baj. Olyan embernek szülni, aki inkább elmegy a szeretőhöz míg én a nőgyógyásznál ülök a magzatunkk, hatalmas hiba lett volna.
48/50 anonim válasza:
Ó, hát akkor minden rendben.
Igaz, hogy egy a millióhoz az esély, de ez neked elég.
A gyerekedet nagyon sajnálom.
49/50 anonim válasza:
Hagyjátok már, ez egy nagyon gagyi troll.
50/50 anonim válasza:
Amúgy te tényleg képes vagy terhesen más random nők után lefeküdni ezzel az előemberrel? Van fogalmad, mennyivel kockázatosabb MINDEN fertőzés és gyulladás terhesség alatt? Ennyi eszed sincs? Legalább ennyi sem...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!