Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Változtat a baba rajta?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változtat a baba rajta? Hogyan végződött a kapcsolatod?

Figyelt kérdés
Olyanok tapasztalataira lennék kíváncsi, ahol baba született egy olyan házasságba, ahol a kapcsolat egész ideje alatt az egyik fél hűtlen volt. A baba változtat rajta? Leáll a hűtlen fél? Hogyan végződött a kapcsolatotok?
2021. aug. 15. 21:40
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

te ennyi ésszel házas vagy?!

félrekúr, és te még gyereket akarsz szülni neki? egyáltalán miért vagy még vele?

tombol a járvány, és van egy gerinctelen férjed, és gyereket készülsz szülni? mire föl? és ha kidob a másik nőért, hova mész? ha tovább csal, mit csinálsz?

a gyereknek szted ilyen családba kell megérkeznie, ahol két boldogtalan ember ilyen elbaaszott életet él?

te a saját gyerekedet akarod felhasználni? milyen anya lennél?

egy ártatlan csöppségnek sok-sok szeretetre van szüksége, nem egy megkeseredett, frusztrált anyára-apára, akik azért hívják őt élete, h. a szar kapcsolatukat megoldják.

gyerekvédelmi szempontból külön megkérlek, h. ezt ne, én a gyerekek érdekeit nézem, és nálad,nálatok biztos nem optimális a helyzet erre.

és különben is, mire tanítanád, mit adnál te tovább neki? h. bármit meg lehet csinálni egy nővel, mert te is tűrtél.

még sajnálni sem tudlak, szimplán ostoba vagy.

2021. aug. 16. 02:54
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

Igen, rosszabb lesz. Egy pillanatig se reménykedj az ellenkezőjében. Tusdom, hogy szeretnéd ezt hinni mert ragaszkodsz az emberhez, de akkor sem lesz más. Csak rosszabb.

Még egy olyan kapcsolatot/házasságot is megtépázhat egy gyerek születése ahol nem volt/nincs megcsalás, viszony. Pusztán mert az adott helyzetben minden más lesz. Nehezebb.

Ha gyerek nélkül nem volt ingerenciátok megjavítani a dolgokat, időt szánni egymásra, akkor egy gyerek mellett még annyira sem lesz. Mert nem lesz időtök rá, neked meg még energiád sem.

Egy baba mindig mindent megnehezít, nem lesz könnyebb. És itt most kifejezetten csak arra a szituációra gondolok amiben ti vagytok. Mert ha jó lenne a kapcsolatotok, akkor egy baba érkezése nem jelentene a végét. De nálatok, ebben a helyzetben sanszos hogy igen.

Ne szülj ebbe a kapcsolatba.

2021. aug. 16. 03:41
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem hagy el, mert te főzől, mosol rá stb. Talán ha érzelmek is lesznek egy harmadik fél iránt. Egy baba az erős kapcsolatokat is próbára teszi, mert nehéz, elveszi az időt egymásra meg más dolgokra is. Mert hasfájós, mert fent van sokat éjszaka, mert sír és még sorolhatnám. A párod ha azért csalt még mert unatkozik, akkor gyerek mellett is unatkozni fog, plusz menekülni otthonról. De ne legyen igazam :)
2021. aug. 16. 07:36
 14/50 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, a pasid már a házasság előtt is csalt. Egyidőben napi szinten kérdezted, hogy a házasság után le fog-e állni. Nyilván nem. A baba után sem fog. Ebben biztos lehetsz. Tulajdon minek mentél hozzá, mikor már akkor is folyamatosan csalt?
2021. aug. 16. 08:18
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatból írom, hogy valószínűleg nem fog leállni. Talán ideig óráig, de ha már egy picit is kevesebb időt szentelsz neki, ez esetben a baba miatt akkor egyből mást fog keresni ismét.

Engem is csalt hónapokig a párom, el akartam hagyni, amikor kiderült. De nagyon sokat könyörgött és bizonygatta, hogy engem szeret, bocsássak meg neki és soha többet nem fog megcsalni. Mivel szerettem, hittem neki és megbocsátottam, gondoltam mindenkinek jár egy második esély. Egy ideig jó is volt, nem derült ki, hogy megcsalt volna. Megkérte a kezem, elvett feleségül, úgy éreztem ezzel tényleg bebizonyította, hogy megbánta és velem akarja leélni az életét. Babánk született, most 1 éves a gyermekünk és pár hónapja szeretőt tart, mert kevesebb idő jutott rá a gyerek mellett. Elhanyagolva érezte magát, én próbáltam helyre hozni még most is, de valószínűleg beleszeretett ebbe a másik nőbe, mert épp elhagyni készül minket miatta. Nem bánom, hogy ez történt, mert a gyermekünk életem legjobb dolga és a legszebb ajándéka. De ha tanácsot kérsz, akkor inkább ne vállalj vele gyereket mert nem fog megváltozni. Az ilyen férfiak sajnos előbb utóbb újra félre fognak lépni. Aztán vagy olyan házasságban fogtok élni, hogy össze vissza megcsal, vagy még el is hagy és egyedül maradsz a gyermeketekkel.

2021. aug. 16. 08:30
 16/50 A kérdező kommentje:
Ha eddig nem hagyott el senkiért, biztos nem is fog
2021. aug. 16. 11:06
 17/50 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Igen! Ez a jó hozzáállás! F*s kapcsolatba még légyszi vállaljatok még legalább két-három gyereket is! Hátha az ő életüket is elcs*sz*tek! Peeeeersze! "Kedves" párod biztosan nem fog otthagyni a gyerekkel/gyerekekkel! Biztosan képes lesz apaként funcionálni, meg lesz energiája a gyerek körüli feladatokat ellátni - miközben szinte nem is lesz otthon, mert örökkétig nőtől nőig jár! Kérdező! Kezdj már végre magaddal valamit, és vedd észre, hogy EZ NEM JÓ koncepció. Tavaly sem volt az. Meg azelőtt sem.
2021. aug. 16. 11:59
 18/50 anonim ***** válasza:
100%

"Ha eddig nem hagyott el senkiért, biztos nem is fog"

És te attól boldog vagy, hogy végig dugja a fél várost, de azért veled marad? :D :D

Még a házasság előtt kellet volna kib.sznod, mint macskát...

2021. aug. 16. 12:36
 19/50 anonim ***** válasza:
100%

"Ha eddig nem hagyott el senkiért, biztos nem is fog"

Mégis miért hagyna el? Megvagy neki otthon te, takarítasz, főzöl, mosol rá, rendet tartasz, szexelsz vele, és megbocsátasz neki minden félrelépést. Hülye lenne lemondani erről, hiszen melletted azt csinál, amit csak akar, felőled bármennyi nővel lefekhet, hónapok óta nyomod ezeket a kérdéseket. Te is nagyon jól tudod, hogy a baba semmit nem jelent ebből a szempontból, a gyerek csak egy újabb dolog, ami a te nyakadba szakad, amíg ő szétkeféli a fél várost. Csak így tovább, legyél csak lábtörlő, hátha pár év múlva már egy pszichológus sem tud téged kigyógyítani a mérhetetlen kapcsolatfüggőségedből, ragaszkodásodból, önbizalomhiányodból.

2021. aug. 16. 13:11
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek nem arra való, hogy megváltoztasd/ magad mellett tartsd a palidat. Plusz nem is fog semmi változni. Aki gerinctelen, az is marad akár szaporodott, akár nem.
2021. aug. 16. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!