Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtat a baba rajta? Hogyan végződött a kapcsolatod?
"Ha eddig nem hagyott el senkiért, biztos nem is fog"
Biztos pont vagy neki, azért nem hagy el, mindent elnézel, megbocsátassz, azt csinál veled amit akar, te mindig ott vagy neki. Te ettől boldog vagy? Hogy fűt, fát megd*g melletted? Ilyen embernek akarsz gyereket szülni? Nem érdemli meg.
A gyerek után csak még többször félre d*gna, mivel fele annyi időt tudnál rászánni, mint eddig. Több ideje lenne másokkal lenni, mivel téged a gyerek lekötne teljesen, az első pár évben pláne.
Ja és az hogy eddig nem hagyott el, nem biztos hogy mindig így is lesz. Ha ilyen sok nővel ágyba bújik, lehet egyszer valaki iránt elkezd érezni, és téged meg lapátra tesz. Valószínű akkor a gyerek se tartaná már vissza.
", akik voltak is hasonló helyzetben és nemcsak ítélkezni és kioktatni tudnak!"
Azoktól ne is kérj tanácsot, ugyanis hozzád hasonlóan képtelenek helyesen dönteni, ugyanúgy nincs semmi önértékelésük, ugyanúgy gyávák és kapcsolatfüggők, mint te. De persze biztos jobb a buksi simi, és azt hallani, hogy minden jó, ahogy van, így a legjobb neked, és kicsit sírtok egymás vállán, aztán 10-20 évmúlva kész idegroncs leszel és boldogtalan. Mondjuk az már most is vagy.
"Köszönöm az eddigi válaszokat, de sajnos olyanoktól még nem kaptam hozzászólást, akik voltak is hasonló helyzetben és nemcsak ítélkezni és kioktatni tudnak!"
Jó. 12-es vagyok. Nem akartam kegyetlenkedni, de akkor itt a tapasztalatom is.
Volt egy házasság. Sok éve tartott, megvolt a tisztelet, csak épp nem volt boldog házasság. A férj szerette a feleséget, de szerelmes már nem volt. A feleség már gyereket akart. Majd a férj beleszeretett másba. Ez a másik vagyok én. És most a férj már az én férjem. És az én gyerekeim apja. És akkor az ő házasságukba azért megmaradt a tisztelet. Békében elváltak. Szerinted ha oda született volna egy gyerek, meddig húzták volna még? Mikor szülés nélkül sem kívánta már a feleségét. Akkor szerinted szülés után mennyire égett volna az a bizonyos láng?
Hidd már el hogy én, és a többi kommentelő ismeretlenül sem azt akarja hogy szarul dönts és boldogtalan legyél. Itt nem kioktatunk, csak kívülállóként próbáljuk felnyitni a szemed hogy ne a vesztedbe rohanj értsd már meg...
De tudod mit? Szülj neki gyereket, egyből hármat, nézd az órát este 22kor is hogy még mindig nem ment haza, lesd meg a telefonját két szoptatás között hogy lásd a skalpjait, majd gyere vissza sírni ide 3 év múlva vagy kevesebb, hogy szétcsal a férjed, hozzád már nem nyúl, de te nem érted, hát hogy tehet ilyet veled és a gyerekeivel.
További makacs életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!