Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A legjobb barátom megcsalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátom megcsalja a feleségét, de nem is akárhogyan, ti hogyan reagálnátok a helyzetre? Olvassátok el a lenti infókat is!

Figyelt kérdés

Szóval a srácot (nevezzük Józsinak) kb. 12 éve ismertem meg, összehaverkodtunk, aztán a haverságból barátság lett, közben haverok jöttek-mentek, de Józsi maradt az egyetlen barátom - a többiek, mint kiderült, neki is és nekem is csak hátba szúrós, háttérben kavarós, érdekhaverok voltak.

Mindkettőnknek van párkapcsolata, nekem élettársam, neki pedig felesége és egy kisfia is.

Na, nemrég Józsi feleségével beszélgettem, hogy szerinte valami nem oké, szerinte Józsi csajokkal találkozgat, de tettlegességig nem megy el, csak jólesik az ő férfiúi lelkének a flörtölgetés, és hogy a csajok keresik az ő társaságát.

Ezért hát felmentem a Facebook-jára, mert aggódom értük, nehogy tönkre tegye a házasságát, és ha van valami akkor megpróbálom észhez téríteni, hogy 1) vagy emberelje meg magát és hagyja abba a hülyeséget, vagy 2) játsszon nyílt lapokkal és a feleségétől váljon el mert nem csak nem tisztességes ez a dolog, de a gyerek is nagyon megsínyli ha ilyen családban nő fel, ahol megcsalás van. (Mellékesen megjegyzem, hogy Józsi apja is megcsalta Józsi anyját.)

A Facebookos beszélgetésekből kiderült, hogy Józsi bizony beszélget csajokkal, flörtöl erősen, de még azt is leírta a csajoknak, hogy felnőtt filmekkel keresi a mellékest, plusz még képeket és videókat is csatolt a beszélgetéshez. Persze maszkban van, de a testén vannak olyan jellegzetességek, amikről még én is felismerem őt.

Szóval ez a helyzet. Én konkrétan teljesen kétségbe vagyok esve. Nagyon nagyot csalódtam Józsiban, mert nála rendesebb embert nem ismerek - legalábbis eddig azt hittem...

És nem tudom, hogy megmutassam-e a feleségének ezt az egészet, mert akkor ebből oltári nagy balhé lesz, nem is merem elképzelni.... Főleg, ha még szélesebb körben kitudódik a dolog, ugyanis Józsi rendőrjárőr, és most tanulja egyetemen a nyomozói szakmát alapképzésen... Szóval nem csak egy családot tennék tönkre azzal, ha ezt az egészet elmondanám, hanem Józsi karrierjét is tönkre tenném... A barátságunknak viszont tuti lőttek...

Ti hogyan kezelnétek ezt az egész helyzetet? Járt már valaki hasonló cipőben? Mit javasolnátok, mit tegyek?

2021. aug. 14. 18:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
86%

8: Elmondom, én hogy csinálnám.

Megbeszélném magammal, hogy ez az ember méltatlan hozzám.

Ha ez megvan, akkor lelépnék az életükből szőröstől-bőröstől.

Kis idő és a feleség rákérdez az okára.

Elmondanám.

A többi az ő dolguk.

2021. aug. 14. 19:08
 12/28 anonim ***** válasza:
60%

Különben házastársak között mindig szokott lenni valami jellembeli egyezés, nem véletlenül vannak ennyire együtt!

Ritka a tiszta tettes-áldozat felállás két egymással ilyen szoros szövetségben álló ember között. Tehát még az is kisülhet ebből, hogy a nő is hasonló ember.

Itt a te jellemed az, ami lázadni kezdett Józsi ellen, de nem magától értetődő, hogy Józsiné is így érez, egyáltalán morálisan egészséges(ebb) Józsinál, vagy nem éri meg neki így is a házasság, stb.

2021. aug. 14. 19:13
 13/28 anonim ***** válasza:
87%
... tehát megélheted azt is, hogy egyszerre 2 fontos emberben csalódsz nagyot és 3 számodra fontos embert veszítesz el egyszerre... Ami kemény, de magadhoz kell hűnek lenned.
2021. aug. 14. 19:15
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Régóta szoros barátság fűz Józsihoz, tehát az életükből nem tudnál csak simán kilépni, bizonyára Józsi és a felesége is kérdőre vonna magyarázatot kérve. Én adnék esély Józsinak,hogy mesélje el mi áll a háttérben, sőt, rá is kérdezhetsz,hogy szerinte ez hová fog vezetni, és a helyedben Ő hogy kezelné ezt a helyzetet.

Nem kell elárulnod honnan van sejtésed az egészről, se a kutakodást a fiókjában, se a feleségével történt beszélgetésről ne beszélj. Először csak utalj rá,hogy őgy érzed mostanában megváltozott, mi ennek az oka?Hátha elmondja magától. Ha nem, akkor kezdj bele. Te hallottad,hogy ismerkedik...még akár lódíthatsz is,hogy kicsi a világ, a füledbe jutott. Lehet,hogy megkönnyebbülten beszélne róla. És akkor ha úgy érzed,hogy ez gátolja a további barátságotokat zárd le.A feleségével pedig rendezze Ő ha akarja. Ha sejt valamit a feleség úgyis nyomozni kezd vagy kérdőre vonja.

2021. aug. 14. 19:24
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a tesztek nem megfelelőek a rendőrséghez, ilyen emberek simán megtudják játszani magukat, majd később rendőrökké válnak, holott nem is odavalóak. Testvéremet annó azért utasították el, mert akkortájt nem bizonyult elég magabiztosnak, jó rendőr lett volna belőle egyébként. Viszont a feleségét verő ismerősömet felvették, mert megfelelt a követelményeknek 🤷‍♂️. Ki érti ezt.

2021. aug. 14. 19:57
 16/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket mindenkinek!

Alaposan átrágom még magamban ezt a dolgot, tudom, hogy jelen állás szerint nem tudnék alaposan megfontolt döntést hozni, ezért is kérdeztem, hogy járt már-e valaki hasonló cipőben.

Sajnos olyasmire számítanék, mint amit a 7-es írt. Nem tudom, hogy azt fel tudnám-e dolgozni, hogy szétrobbantok egy családot. De vajon azt fel tudnám-e dolgozni, hogy asszisztálok egy ilyen helyzethez azzal, hogy némán ülök, csendben, miközben tudom, hogy a barátom mit művel.

A 6-os véleményével is egyetértek, hiszen Józsi tette azt, amit, és nem én. Persze ha kitudódik az infó az én részemről, akkor én leszek, aki a bilit borítja, és nem akarok senkit se bántani - de persze azt is nehéz eltűrni némán, hogy valakit úgy aláznak a porig, hogy ő nem is tud róla.

A 9-es gondolatát is tökre megértem, a kérdést olvasva valószínűleg nekem is megfordulna ez a fejemben. Logikus is volna, csakhogy nekem van párkapcsolatom, és a kisebb nézeteltéréseket és évi egyszeri nagyobb összepattanásokat leszámítva rendben vagyunk. Józsi felesége persze gyönyörű nő, de ha jó barátságnál többet akarnék tőle, akkor nem ezen kattogtam volna egész nap, hanem szaladtam volna árulkodni. És persze a kérdést se írtam volna ki.

14-es: nagyon köszönöm a tippeket! Jól illeszkednek az én habitusomhoz, nehezen konfrontálódok emberekkel, főleg olyanokkal, akiket tisztelek. Így talán jobban a mélyére áshatok és kdieríthetem az okokat anélkül, hogy bárkinek komolyabb gondja legyen. Lehet, hogy Józsi is már mióta el akarja nekem mondani a dolgokat, csak pl. nem érezte alkalmasnak a helyzetet, vagy nem tudta, hogyan kezdjen bele, vagy valami ilyesmi.

Egyébként egy érdekes új fejlemény, ami fölött eddig elsiklottam és nem is gondoltam bele: Józsi azt írta az egyik lánynak részletesen, hogy az ő részéről már kihűltek az érzelmek.

És az a baj, hogy mivel legalább 3-an tudnak erről rajtam kívül, már több helyről is kiderülhet a dolog, és minél később derül ki a dolog, annál többet sérülnek az emberek. Érzem Józsin, hogy már nem a kezdeti szeretettel viszonyul a feleségéhez, de emellett egyre indulatosabb és türelmetlenebb is vele, amit a felesége is érez és ezt el is panaszolta nekem. Mostanában én is látom az ő részéről, amikor például valamiben tanácsot akar adni, Józsi néha megsértődik és bunkón viselkedik vele - amit én a munkahelyi stressznek tudtam be, de mivel egyre gyakrabban láttam ezt mostanában, és a felesége is gyanakodott valamire, ezért néztem utána a dolognak.

Tehát ezért is van bennem nagy gyötrődés, mert úgy látom, hogy a kapcsolatuk megromlott és minél később derül ki ez a dolog, annál jobban fogják marni egymást, amit olyan sok magyar családnál látunk - és amiből legtöbbször csúnya válás lesz, játszmázások a gyereket felhasználva a presztízs miatt, és így tovább. Nem akarok kivetíteni semmit előre, de a helyzetből ítélve úgy látom, hogy bekövetkezhet ez a kimenetel is, és minél később derülnek ki a dolgok, annál tovább nyúzzák egymást a felek... és a gyerek, aki semmiről nem tehet, annál tovább él egy mérgező családban.

2021. aug. 14. 23:19
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szivesen.

Majd írj még!

2021. aug. 14. 23:43
 18/28 anonim ***** válasza:
60%
Te is egy ugyanolyan hátbaszúrós barát vagy akit jobb messziről elkerülni!
2021. aug. 15. 06:20
 19/28 anonim ***** válasza:
59%
18: Te is egy olyan bűnöző alkat vagy, aki szerint a bűnpártolás a barátság.
2021. aug. 15. 08:05
 20/28 anonim ***** válasza:
Milyen bűnpártolás? Milyen bűncselekményről van itt szó? Kikérem magamnak
2021. aug. 15. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!