Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beleképzelem, vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleképzelem, vagy tényleg igaza lehet?

Figyelt kérdés

A barátom Facebookon írt egy nőnek valamit, de kitörölte. A törlést nem lehet visszahívni.

Azt mondja, hogy eltévesztette és azért, igazából másvalakivel beszélgetett volna.

Ez a nő az ismerőse, én is ismerem futólag. Fiatal, helyes, nem tudok róla túl sok mindent, nekem nem ismerősöm, mert csak párszor köszöntünk ennyi.

Lehet, hogy csak ennyi vagy titkolhat vmit a barátom?

2021. aug. 9. 16:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez apró jel,viszont gyanús.Szval figyelj oda.
2021. aug. 10. 00:54
 22/24 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha én tévedésből írok valakinek, akkor a visszavonás után hozzáteszem, hogy bocsi, félrement, tehát az látszana a beszélgetésben.

A másik: a visszavonás és a törlés nem ugyanaz. A visszavonás a ja nem akartam, a törlés meg, ha nem akarom, hogy nálam látszódjon - de a másik fél attól még látja...

Szóval ha törölte visszavonás helyett, hát khm.

Ugyanakkor viszont a téves küldés egyáltalán nem lehetetlen, a chatfejek baromságai miatt párom többször járt úgy, hogy beszéltetett velem meg a haverokkal messengeren, és havernak ment el a rutinos "szeretlek ❤ " válasz. :D Azóta is kapja miatta az ívet a haveroktól, szívecskéket meg cuki beceneveket.

2021. aug. 10. 13:30
 23/24 A kérdező kommentje:
22 pontosan, akkor mehet félre az üzi, ha egyszerre több emberrel csetel vki,de úgy nehezen, ha az illetővel napok óta nem beszélt, mégis neki küldi el.
2021. aug. 10. 14:07
 24/24 anonim ***** válasza:
Más egyéb jel?Kevesebb szex stb…?
2021. aug. 10. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!