Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beleképzelem, vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleképzelem, vagy tényleg igaza lehet?

Figyelt kérdés

A barátom Facebookon írt egy nőnek valamit, de kitörölte. A törlést nem lehet visszahívni.

Azt mondja, hogy eltévesztette és azért, igazából másvalakivel beszélgetett volna.

Ez a nő az ismerőse, én is ismerem futólag. Fiatal, helyes, nem tudok róla túl sok mindent, nekem nem ismerősöm, mert csak párszor köszöntünk ennyi.

Lehet, hogy csak ennyi vagy titkolhat vmit a barátom?

2021. aug. 9. 16:48
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

9 törölni tényleg törölte, csak azt nem lehet tudni mi volt az, amit írt neki.

10 húzzál máshova,elég sok kérdés van még itt, ahol kiokádhatod magadból a sok hülyeséget, én nem kérek belőle...

2021. aug. 9. 18:06
 12/24 anonim ***** válasza:

Hát egyrészt elképzelhető, hogy nem neki akart írni, ezért kitörölte, én is ezt csináltam ma, rossz embernek küldtem vmit.

De ahhoz az kell, hogy ott legyen a listán, nem?

Szerintem bármi lehet, várj ki és figyelj! De ne vidd túlzásba, ne ez tegye tönkre.

Ha olyan durván alakul vkik között vmi, azt nem egyszer tapasztalod, hanem rendszeresen. Szóval hamarosan ki fog derülni, mi a szitu.

2021. aug. 9. 18:13
 13/24 A kérdező kommentje:
de rád rád férne... szépen kérlek, hanyagolj...
2021. aug. 9. 18:13
 14/24 A kérdező kommentje:
13 értem.. de azt nem, hogyan lehet ezt eltéveszteni? én még sosem küldtem másnak, és nem azért, mert hibátlan vagyok, de hát látom a neveket a csetlistán, tudom kinek akarom küldeni, arra megyek rá.
2021. aug. 9. 18:16
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Te kezdted, engem nem érdekel, ha pánikban vagy. Nem szólsz hozzám, nem szólok hozzád.

De már látszik az alapprobléma: ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnál nekimégy a másiknak. Nem bírod a gyűrődést és ezt egy veled élő hamar leveszi. Valszeg azért hazudott a pasid, mert egy szót nem akar arról beszélni, hogy neked mi bajod van azzal, ha egy nőnemű lényre ráír. Egyszerűen csak kerüli veled a konfliktust, mert ha úgy reagálsz mint az én kérdésemre, akkor nincs arra szüksége, hogy baromságokról vitatkozzon. Kicsit túlvezérelt vagy, amit néha nehéz elviselni.

2021. aug. 9. 18:18
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Vannak régebbi üzenetei ezzel a csajjal?

Ha látszik a törlés időpontja, akkor valószínűleg ugyanakkor elküldte az “eredeti címzettnek” is az üzenetet, ha igazat mondott.

Aztán, hogy ennyi-e vagy sem, az kètesélyes. De ha már megfordult a fejedben, akkor azért lehet nem alaptalan.

2021. aug. 9. 18:19
 17/24 anonim ***** válasza:
Úgy lehetséges, hogy nem üzenetet írtam, hanem képet küldtem, és nem jó emberre kattintottam.
2021. aug. 9. 18:23
 18/24 A kérdező kommentje:
17 nem, ez úgy volt, h. állítása szerint előbb küldte a csajnak, észrevette, h. nem neki akarta, és törölte, majd utána írta annak, akinek akarta.
2021. aug. 9. 18:27
 19/24 A kérdező kommentje:
régebbi üzenetekre nem mertem rákérdezni...
2021. aug. 9. 18:28
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem gyanús lenne. Jobban figyelnék ezek után egyéb jelekre.
2021. aug. 9. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!