Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleképzelem, vagy tényleg igaza lehet?
A barátom Facebookon írt egy nőnek valamit, de kitörölte. A törlést nem lehet visszahívni.
Azt mondja, hogy eltévesztette és azért, igazából másvalakivel beszélgetett volna.
Ez a nő az ismerőse, én is ismerem futólag. Fiatal, helyes, nem tudok róla túl sok mindent, nekem nem ismerősöm, mert csak párszor köszöntünk ennyi.
Lehet, hogy csak ennyi vagy titkolhat vmit a barátom?
Barátom ül a laptopjánál, neki úgy van beállítva, hogy hangszignál jelzi, ha új üzenet kap. Ott voltam, automatikusan odakaptam a fejem, kérdeztem ki írt. Mondta, hogy E. Mit írt? Hogy "OK".
Mi oké? Semmi, semmi, csak véletlenül neki írtam az előbb.
Ez nem cinizmus, hanem a fejem fogom. Végiggondolom, hogy egy ilyen kérdést kiírnék-e, de mivel velem ilyen egyáltalán nem történhet, ezért biztos nem.
Azt mondod, hogy van egy párod, aki a gépén facebookozik, amihez te annyira közel vagy, hogy el tudod olvasni az üzeneteket, amik hanghatással járnak.
Kapott valakitől egy üzenetet, amit láttál és ez éppen egy nő volt, mire megkérdezted, hogy mit írt. Amire ő mondott valamit. Ez a pont már teljesen szürreális, de tudod fokozni azzal, hogy a gyak népének felteszed kérdésben, hogy az egyszem válasz mi lehet??? Te ülsz egyébként a pasid mellett, mi a frászért nem őt kérdezed? Erre itt hogyan lehetne értelmesen válaszolni?
7 hát mikor az észt osztották, valszeg lemaradtál... olvasd újra, amit írtam!
jelez neki a Fb., h. bejövő üzi messengerben, én ott voltam vele ugyanabban a szobában, de SEHOL nem írtam, h. mellette ültem és én magam olvastam el.
ezt csak a te fejedben van így, hozzáképzelted...
Ha elolvastam volna, nem kérdeztem volna meg, h. ki írt és mit írt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!