Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem egyszerű a szerető tartás?
- Kell találni egy szeretőt, aki kívül - belül azért elfogadható, megbízható.
- Ha találtunk meg kell valahogy fogni, és tartani.
- A találkozok. Lopott percek, órák.
- Rájössz, hogy az egész életed 1 rohadt hazugsagra épül.
- Hulla fáradt leszel, otthon a párod, otthonon túl a szerető. De ugye ne bukj le.
- Szexuálisan is oda kell azért tenni magunkat.
- Hagugsagok?! Még mindig bujkalsz, és tervezed az alibiket.
- Rájössz, hogy munka mellett rohadt nehéz 2 emberrel... De ne bukj le.
Mi jó szeretők vagyunk az enyémmel. Ő kapcsolatban, én válás után, szóval a hátam közepére sem kívánok egy párt. Elég messze lakunk egymástól. Kb félúton találkozunk, vagy ő jön hozzám. Egyszer ő, egyszer én látja vendégül a másikat. Nem is tűrném, hogy "tartson". Nem kell fizessen a szexért, ez közös projekt. Nem zargatom hétvégén, nem követelőzök, esély sincs rá, hogy ártsak. Nem vagyunk szerelmesek, kölcsönösen tiszteljük és kívánjuk egymást.
Megfelelő intelligencia esetén működhet így egy viszony.
Ideális kapcsolatban vagyok a párommal, akit itt szeretőnek titulálunk.
Mi sok nyilvános helyen is felvállaljuk egymást, őszinték vagyunk (részéről marad a házasság, nincs kamuzás az otthoni szexről....)
Úgy fogadjuk el, hogy rossz időben találkoztunk, és örülünk annak, hogy az élet legalább ennyit adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!