Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak szerintem nem egyszerű a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem egyszerű a szerető tartás?

Figyelt kérdés

- Kell találni egy szeretőt, aki kívül - belül azért elfogadható, megbízható.

- Ha találtunk meg kell valahogy fogni, és tartani.

- A találkozok. Lopott percek, órák.

- Rájössz, hogy az egész életed 1 rohadt hazugsagra épül.

- Hulla fáradt leszel, otthon a párod, otthonon túl a szerető. De ugye ne bukj le.

- Szexuálisan is oda kell azért tenni magunkat.

- Hagugsagok?! Még mindig bujkalsz, és tervezed az alibiket.

- Rájössz, hogy munka mellett rohadt nehéz 2 emberrel... De ne bukj le.

2021. aug. 2. 18:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

Mi jó szeretők vagyunk az enyémmel. Ő kapcsolatban, én válás után, szóval a hátam közepére sem kívánok egy párt. Elég messze lakunk egymástól. Kb félúton találkozunk, vagy ő jön hozzám. Egyszer ő, egyszer én látja vendégül a másikat. Nem is tűrném, hogy "tartson". Nem kell fizessen a szexért, ez közös projekt. Nem zargatom hétvégén, nem követelőzök, esély sincs rá, hogy ártsak. Nem vagyunk szerelmesek, kölcsönösen tiszteljük és kívánjuk egymást.

Megfelelő intelligencia esetén működhet így egy viszony.

2021. aug. 2. 21:23
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem volt még szeretőm, de megcsalt feleség voltam. De biztos nem volt túl egyszerű neki két oldalra játszani, nekem is tenni a szépet, nyalizni, ágyban teljesíteni, pihenő napjain elvártam, hogy velünk (családdal) legyen. Közben a szeretőnek is hazudni, hogy otthon semmi sem jó, mindig veszekszünk, sose szexelünk, és majd elhagy minket miatta csak várjon rá (na, ebből se volt semmi sem igaz). Eleinte biztos izgalmas meg jó dolog volt számára hogy két nővel is lehet, viszont egy idő után szerintem belefárad az ember a hazugságaiba és már ő maga sem fogja tudni eldönteni, mi a valós és mi nem. Nekem ez nem érné meg, hogy ne tudjak tiszta lelkiismerettel lefeküdni aludni.
2021. aug. 3. 10:44
 13/13 anonim ***** válasza:
51%

Ideális kapcsolatban vagyok a párommal, akit itt szeretőnek titulálunk.

Mi sok nyilvános helyen is felvállaljuk egymást, őszinték vagyunk (részéről marad a házasság, nincs kamuzás az otthoni szexről....)

Úgy fogadjuk el, hogy rossz időben találkoztunk, és örülünk annak, hogy az élet legalább ennyit adott.

2021. aug. 20. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!