Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon megcsal? Ennyire hülye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megcsal? Ennyire hülye lennék?

Figyelt kérdés

Próbálom egyszerűen megfogalmazni. Piros színű óvszert használunk. Most is azt vettünk. Reggel hamarabb mentem el dolgozni, most hazaértem és 2db kék színű volt az asztalon. Doboz, minden nélkül…most komolyan megcsal? Számon kérjem? Hogy csináljam, hogy ne legyen túl tolakodó és agresszív? Rögtön kérdezzek rá, hogy megcsalsz??

Ez nagyon ledöbbentett…nem értem..

2021. júl. 30. 14:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Sztem mindenkit érdekel hogy azóta mi a helyzet.
2021. aug. 30. 20:43
 22/24 A kérdező kommentje:
Túlléptem rajta. Ezen kívűl tényleg semmi más nem történt. Azt mondta ne gondoljak bele semmit. Végülis azóta tényleg semmi gyanús nem történt. Igazából pár nap alatt elmúlt az a kínos érzés is.
2021. aug. 30. 21:24
 23/24 A kérdező kommentje:
Az a baj (vagy nem baj), hogy annyi minden történik, én is dolgozom, most kezdem majd az egyetemet. Szóval jobb volt nem agyalni ezen. A viselkedésében meg nincs semmi változás.
2021. aug. 30. 21:26
 24/24 magnum00 válasza:
55%

hat ha tovabb lep az kb csak is a te hibad lesz.

nem foglalkozol eleget a kocossal. es ha vki nem kap eleget akkor tovabb lep. ennyi... ezt tudja mindenki... ne legy prud. merd bekapni.. minsig. mindenhol

2021. szept. 4. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!