Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon megcsal? Ennyire hülye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megcsal? Ennyire hülye lennék?

Figyelt kérdés

Próbálom egyszerűen megfogalmazni. Piros színű óvszert használunk. Most is azt vettünk. Reggel hamarabb mentem el dolgozni, most hazaértem és 2db kék színű volt az asztalon. Doboz, minden nélkül…most komolyan megcsal? Számon kérjem? Hogy csináljam, hogy ne legyen túl tolakodó és agresszív? Rögtön kérdezzek rá, hogy megcsalsz??

Ez nagyon ledöbbentett…nem értem..

2021. júl. 30. 14:03
1 2 3
 11/24 Senior Séf ***** válasza:
100%
Azért említsd meg neki, hogy nem lesz jó vicc gyerektartást fizetni, csak azért, mert itthon felejtette az óvszert.
2021. júl. 31. 14:49
 12/24 A kérdező kommentje:
Azt a választ kaptam, hogy a barátja adta neki oda, mert épp nála volt és nem kellett már neki. Én ebbe már nem kötök bele.
2021. aug. 1. 18:01
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
12. Miért nem kell a haverjának, felcsap szerzetesnek? V. az nem akart otthon lebukni a kékkel? :)
2021. aug. 1. 18:04
 14/24 A kérdező kommentje:

Nyilván erre én is gondoltam hiszen van barátnője..kérdeztem miért nem kellett neki..nem tudja, csak megkérdezte tőle, hogy kell e neki és odaadta. Azt gondolom, hogy jól van, majd őt gyötri a bűntudat, ha valóban hazudik. Ugyanúgy viselkedik mint eddig. Kedves, figyelmes, tehát igazából eddig nincs semmi gond. Előbb vagy utóbb kiderül a hazugság. Ha tovább nyaggatom csak elriasztom..

Megint felhozni a témát meg felesleges.

2021. aug. 1. 18:15
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
Sztem meg hazudik.Kezdj el nyomozni!
2021. aug. 1. 22:37
 16/24 anonim ***** válasza:
73%
Balhé szagot érzek. :-)
2021. aug. 2. 09:38
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem igazán érdekel..annyiban hagytam. Éljük az életünket aztán lesz valami.
2021. aug. 2. 16:48
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Végülis abban igazad van,hogy ha van valami,és olyan amilyennek leírtad,

akkor a lelkiismerete úgyse hagyja békén.Meg előbb vagy utóbb de mindig kiderül a félrelépés.

2021. aug. 3. 13:28
 19/24 anonim ***** válasza:
Szia. Azóta van valami változás esetleg? Mi a helyzet most?
2021. aug. 25. 16:02
 20/24 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet kérdező?
2021. aug. 30. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!