Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megcsal? Ennyire hülye lennék?
Próbálom egyszerűen megfogalmazni. Piros színű óvszert használunk. Most is azt vettünk. Reggel hamarabb mentem el dolgozni, most hazaértem és 2db kék színű volt az asztalon. Doboz, minden nélkül…most komolyan megcsal? Számon kérjem? Hogy csináljam, hogy ne legyen túl tolakodó és agresszív? Rögtön kérdezzek rá, hogy megcsalsz??
Ez nagyon ledöbbentett…nem értem..
Nyilván erre én is gondoltam hiszen van barátnője..kérdeztem miért nem kellett neki..nem tudja, csak megkérdezte tőle, hogy kell e neki és odaadta. Azt gondolom, hogy jól van, majd őt gyötri a bűntudat, ha valóban hazudik. Ugyanúgy viselkedik mint eddig. Kedves, figyelmes, tehát igazából eddig nincs semmi gond. Előbb vagy utóbb kiderül a hazugság. Ha tovább nyaggatom csak elriasztom..
Megint felhozni a témát meg felesleges.
Végülis abban igazad van,hogy ha van valami,és olyan amilyennek leírtad,
akkor a lelkiismerete úgyse hagyja békén.Meg előbb vagy utóbb de mindig kiderül a félrelépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!