Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hány százalékban vagytok biztosak abban, hogy nem csalna meg a párotok soha?
Figyelt kérdés
Ha akarjátok, kifejthetitek válaszban, hogy miért gondoljátok így.2021. júl. 29. 14:21
A kérdező szavazást indított:
90-100%
80-90%
70-80%
60-70%
50-60%
40-50%
30-40%
20-30%
10-20%
0-10%
40 szavazat
1/16 anonim válasza:
A szokásos "mert otthon mindent megkap" meg "engem szeret" dolgokon túl, amik nyilvánvalóan állnak, azért, mert nem tenné kockára a kapcsolatunkat egy kalandért. Márpedig előbb-utóbb minden kiderül.
2/16 anonim válasza:
50%, vagy megcsalna vagy nem. Ki lehet ebben biztos?
3/16 anonim válasza:
meg elegge friss kapcsolat, odaig van ertem es perpillanat 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem csalna meg. miert tenne?
6/16 anonim válasza:
pontosan, ha pasiból van csalni fog előbb-utóbb.
7/16 anonim válasza:
80-90% jelöltem be, de nem tudom.
Előző két kapcsolatomban megcsaltak, azaz én voltam a ha nincsen ló jó a szamár is nő. Mostani barátom eléggé magának való, nem érzékeli a flörtöt és emberként kezeli a nőket. Több mint 10 éve vagyunk együtt, attraktív férfi, de nem tipikusan a helyes pasi. Viszont pl koncerteken mindig látom, hogy bámulják a csajok (volt, hogy fel is löktek). Ő nagyon elkötelezett, de szerintem nem lehet előre kijelenteni, hogy na nem fog nála is beütni valami.
Amúgy akik itt a férfiakat szidják: a nők is esendőek azért.
8/16 anonim válasza:
90-100%
Mi már ezt az elején megbeszéltük hogy egyikünk sem fér bele a megcsalás. Nem kockáztatnánk a családunk egy kalandért. Szeretjük, tiszteljük egymást!
9/16 anonim válasza:
8-as, a többség így indul. Aztán ott állsz, a szerelem már rég elmúlt és újra szerelmes leszel, de már vannak gyerekek, egy összekínlódott közös otthon...amit el kéne dobnod a bizonytalanért...Na ilyenkor szokták inkább a megcsalást választani.
10/16 anonim válasza:
Én mindig azt hittem, hogy simán el tudná csavarni a fejét egy jó nő. Később megromlott a házasságunk, 1,5 évig hozzám se érhetett. Biztos voltam benne, hogy már rég megoldja mással, csak akkor már nem érdekelt. Eléggé meglepett, amikor hiába ajánlottam fel neki a nyitott házasságot (én beleszerettem másba), azt mondta, ő azt nem vállalja és amíg a felesége vagyok, képtelen más nővel lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!