Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, ennek mi értelme van? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ennek mi értelme van? Mi a mozgatórugó? Mi a lelki ok? Link az első hozzászólásban

Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 12:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lenne nekik lelkileg jobb, egy ilyen utazás alatt? Álmom.

Szerintem nem is akarnak kiszúrni a pasival, csak ha már így hozta a sors összeálltak :)

Az meg hogy a nők mindenért fúrják egymást...:) Vannak persze, de látod vannak érett gondolkozású nők is akik nem vetélytársat látnak egymásban, csak mert udvarolt nekik ugyanaz a férfi.

2021. júl. 28. 14:13
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
#9: lehet, csak szimplán jól kijöttek egymással. A közös múlt, élmények meg eleve összekovácsoló erővel bírnak. (lásd: csapatépítő tréningek sem véletlen vannak), itt csapat építés a közös pasi volt.
2021. júl. 28. 14:23
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel is csak a pasit sztárolják hogy mekkora alfahim lehet. Szánalom a köbön.
2021. júl. 28. 14:41
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Sosem áskálódtam senki ellen, a legjobb barátnőim már 30 éve a legjobb barátnőim. Ilyen áskálódós nőből van minden munkahelye egy-kettő, normálisból meg vagy tízszer annyi. Csak nem rájuk fogsz emlékezni évekkel később, hanem a szharkavarókra, meg ha férfi vagy arra, amelyiknek a legnagyobb volt a melle. :-)

Ha ilyen történne velem, én is a férfire haragudnék, nem a nőkre. Mivel nem vagyok bosszúálló, nem motiválna az sem, hogy de jól kitolok vele. Viszont tök jó dolog új embereket megismerni és ez búfelejtőnek sem utolsó program. És igen, go girls! A béna pasi meg most is gondolom egyszerre hülyít több nőt, az egybites agyában ennyi a szórakozás, emberi értékei nincsenek, csak megjátssza magát. A lányok viszont remek személyiséggel bírhatnak, ha így összefogtak és felülemelkedtek a kicsinyességen.

2021. júl. 28. 16:34
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vetélytársnak látnám ebben az esetben a nőt... mert őszintén, ilyen esetekben nem tudatosan versenyeznek egymás ellen a csajok, hanem egy paraszt vágott át több nőt egyszerre. És egy normális kapcsolatban nem is kellene harcolnom más nővel a pasi ellen. Nyilván ilyenkor sorsközösséget éreznek a nők / valami közös van bennük, van beszédtémájuk.

(az más kérdés, hogy van az a fajta hülye nő is, aki utána a másik szeretővel cicaharcol, mert előbb támad másra, minthogy belássa, hogy rossz emberismerő és egy fuckboyt választott... de azért az nem a nagy többség hála a jó égnek)

2021. júl. 28. 17:13
 16/27 A kérdező kommentje:

Jól van :D Legközelebb azt kérem, hogy fényezzétek a globális női ego-t, hátha akkor majd sikerül őszintén megnyilvánulni.

Még szerencse, hogy semmilyen közös múlt nincs és fogalmuk sincs egymásról. Itt nem az van ám, hogy összebandázunk és néha találkozunk, hanem össze vagyunk zárva hosszú hetekre ismeretlenekkel. Ez még barátok-család között is feszkóhoz vezet ennyi idő után.

és kikerülhetetlen a "mit evett ezen a tehénen, deszkán, idióta röhögésűn, büdösön, kecibután, stb. a lúzer joe? És azzal, hogy ezzel is kavart, engem is lehúzott" gondolatmenet.

Pláne, ha összekapnak, mert ez boritékolható egy érdekszövetségben.

Szóval miért lép be valaki ilyenbe, amikor előre látható egy idő után a vita és a fenti lelki vergődések?

2021. júl. 29. 10:51
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Te magadnál vagy? Ennél kevesebb közös alap után is elmennék egy ilyen útra, a legtöbb utazás útitársakkal zajlik. Volt, hogy külföldön önkénteskedtem, idegenekkel cuccoltam be egy lakókocsiba/lakásba, akiket aznap láttam először, de tudtam, hogy hónapokig fogok ott lakni. Érdekes, jó barátnők lettünk. És a többi önkéntessel is megtaláltuk a hangot. Hihetetlen milyen merev, beszűkült gondolkodása van egyeseknek.
2021. júl. 29. 11:03
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert lehet, hogy idegenek (mert a híradás nem mutatja, hogy nem ismerkedtek-e, beszélgettek-e előtte), már biztos az összeveszés? Ez akkora hülyeség... én pl. csoportos utazáson is voltam többször idegenekkel, egy alkalommal kivéve senkivel nem vesztem össze, pedig jó sokáig össze voltam velük zárva.
2021. júl. 29. 11:35
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

"és kikerülhetetlen a "mit evett ezen a tehénen, deszkán, idióta röhögésűn, büdösön, kecibután, stb. a lúzer joe? És azzal, hogy ezzel is kavart, engem is lehúzott" gondolatmenet."

Ja, van ilyen proli réteg. Meg vannak a normális emberek. :-)

2021. júl. 29. 11:37
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

#16: Ez csak a te fejedben létező gondolatok. Valszeg már rég sz.rnak a pasira és élvezik az életet.

Milyen érdekszövetség? NIncs közös érdekük semmi, simán csak jól érzik magukat egymás társaságában. Mi a francból gondolod, hogy a pasin vergődnek később is? Tesznek rá nagy ívben.

2021. júl. 29. 11:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!