Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nègy gyerekünk van. Férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nègy gyerekünk van. Férjem ánusz ujjazós videót küldött magáról egy nőnek. Nem láttam még. Kolleganője mondta. Itt válás csak a megoldás ha kiderül hogy igaz?

Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 19:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17%
Téged minősít, ha ilyen emberhez hozzámentél, és 4 gyereket szültél neki. Feltételezve, hogy igaz. Emberismeret nulla? 12 éves vagy? Vagy akkor voltál annyi, most meg 16?
2021. júl. 23. 20:25
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
És ha igaz, mi lesz? Visszacsinálod a 4 gyereket?:D
2021. júl. 23. 21:28
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Előbb a videót kéne látni, hogy bizonyosságot szerezz. Amúgy meg, valamilyen szinten igen, téged is minősít h -ha igaz - hogy hozzámentél egy ilyen alakhoz. Engem amúgy már szimplán a megcsalás ténye is kiborítana, tökmindegy hogy a férj mit és hol ujjaz. Az, meg hogy kiemelted a kérdésben hogy van négy gyerek, nos az a négy gyerek meglesz a válás után is, vissza nem tömheted őket magadba.
2021. júl. 23. 21:40
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem kamuzik a kollegano.

A ferjed visszautasitotta es ez a bosszu.

Ha viszonyuk lenne,kussolna rola.

2021. júl. 23. 22:06
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
Ne ítéljétek már el a kérdezőt a férje miatt! Szerintem rengeteg embernek,nemtől függetlenül,van perverzitása,ami vagy kiderül,vagy a 4 fal közt marad.
2021. júl. 24. 13:00
 16/16 anonim ***** válasza:
74%

Mivan? Mi a baj? Mire kell megoldás? Miért a válás a megoldás? Mire?

Leírsz egy semleges dolgot mintha probléma lenne, majd meglérdezed, hogy válás-e a megoldás, mintha napi szinten verve lennétek.

O.o

U being retard?

2021. júl. 26. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!