Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki volt már ilyen helyzetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki volt már ilyen helyzetben, mit tenne? Lányok/nők, akarnátok róla tudni, hogy ezt műveli a párotok?

Figyelt kérdés

Hogy az exnek csapja a szelet, azt hazudja, hogy veletek szakított, blokkolás ellenére kéretlenül hívogat, küldözgeti a régi képeiteket, meg minden finomság, ami belefér.

Most tényleg én vagyok a szemét, amiért ezzel megfenyegettem?

2021. júl. 20. 16:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképpen tudni akarnám, és hálásan megköszönném az exnek, hogy felvilágosított, a pasit meg reptetném.
2021. júl. 20. 16:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudni akarnék róla.
2021. júl. 20. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem álszent, aki azt mondja nem tudja leállítani a másikat.

Annyira egyszerű rányomni a törlés gombra. Igen, szerintem te ezt élvezed, a figyelmet és a szrkavarást is.

2021. júl. 20. 16:36
 4/9 A kérdező kommentje:

Már elnézést, de semmilyen szart nem kavartam (egyelőre).

Más tetteiért meg ne én legyek már a felelős. Még mindjárt én kérek elnézést, hogy gyökér mód viselkedik valaki.

2021. júl. 20. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:
19%
Nem, te a te tetteidért vagy felelős. Azért a tettért, amivel megnyomod a Delete gombot, meg azért, hogy nem írsz ide ki kérdést olyasmiről, ami (elvileg) téged nem érdekel. Az, hogy még midig meg tud keresni, hogy beszélsz vele (mert csak így tudod "megfenyegetni"), hogy ide kérdést írsz ki róla, mind mind azt jelzi, hogy ez téged igenis érdekel, energiát és időt szánsz rá. Szerintem ez gáz.
2021. júl. 20. 16:52
 6/9 A kérdező kommentje:

Meg tudom nyomni a delete gombot, csak tudod több hónap távlatában már k.baszott idegesítő.

Örülök, hogy neked eddig normális elválásaid voltak, normális emberekkel, de képzeld el, hogy vannak ilyen beteg emberek is. Insta, facebook, viber, telefonszám, minden lehetséges helyen blokkolva van. Idegen számokat szerinted hogy szűrjek ki? Ja, én fektessek bele majdnem 10ezer forintot, hogy megváltoztassa a szolgáltatóm a számomat. Sőt, költözzek el és váltsak munkahelyet is, igaz?

2021. júl. 20. 16:56
 7/9 anonim ***** válasza:
13%

Ó, dehogy voltak. A parkolóban követett. Közöltem vele, ha mégegyszer meglátom a fejét, feljelentem. Azóta nem jött. De erről nem írok ki ide kérdést, hanem megoldom, mert engem tényleg nem érdekel.

Imponál, hogy "nem tud elfelejteni"?

2021. júl. 20. 16:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Bármennyire is fájna, akarnám tudni, mert akkor nem vesztegetek el még x évet egy olyan emberrel, aki nem tisztel engem.
2021. júl. 20. 23:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeretném tudni de sokan szerintem letépnék érte a fejed, mert téged okolnának nem a srácot. Lehet, hogy kár belekeveredni. Tiltás és le van tudja.
2021. júl. 21. 11:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!