Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye a lebukásnak az alábbi feltételezett esetben?
Adott egy középkorú gyermektelen házaspár egy 60.000,-megyeszékhelyen, a férj sokat van távol. A nő középvezető egy helyi cégnél, sportos, elegáns de mindenben átlagos.
Egy közelükben lakó nagykorú tanuló srác egyre nagyobb érdeklődést tanúsít a hölgy irányában.
Nincs közöttük semmiféle kapcsolat, max köszönnek egymásnak az utcán.
Ha kialakulna köztük valami akkor mennyi az esélye a lebukásnak egy kisvárosi lakótelepen ahol elég sok a nyugdíjas megfigyelő?
Szeretjük egymást a férjemmel és a szexel sincs gond.
Viszont sokat van távol.
Szerintem hűséges, előtte volt jó pár kapcsolatom és úgy gondolom 11 év után észre venném ha változás állna be a viselkedésében.
Nem nevezném problémának mivel nem történt semmi. Lehet én gondolom rosszul de ha ezt megvitatnám vele akkor egyrészt megrendülne az egymásba vetett bizalmunk, másrészt azonnal hazajönne és feladná az álmait ezt viszont (mivel én is karrieristának gondolom magamat) én nem szeretném. Hoztunk elég áldozatot az életben az álmainkért és tudom milyen nehéz erről lemondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!