Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki este csak alig, hétvégente pedig egyáltalán nem keres, az kapcsolatban van, igaz?
Az exemről van szó, és félreértés ne essék, nem akarok már tőle semmit.
Ő keres meg folyton, beszélgetni akar.
Volt/van kapcsolata azóta, de azt állítja nekem (nem tudom, miért), hogy már egy ideje szétmentek.
A kapcsolat alatt is volt, hogy keresett, szóval ez nem újkeletű dolog.
Legutóbb viszont már azt állította, hogy szétmentek, mert nem működött.
Azt vettem észre, hogy napközben, tehát kb egy munkaidő intervalluma alatt állandóan ír és azt lesi, hogy válaszolok-e, de este meg már csak alig, vagy másnap válaszol. Hétvégén meg be sem lép a felületre egyáltalán (amit gyanítok, csak velem használ).
Egyébként meg tudom, hogy sem kutyája, sem macskája, sem barátai, tehát ha neki nincs kapcsolata, akkor hétvégente megölné az unalom.
Jól gondolom, hogy csak hazudott a kapcsolatával kapcsolatban? De miért?
Én mondtam, amikor megkeresett, hogy tőlem tarthatunk egy egészséges sziamizu viszonyt, de részemről ennyi.
Viszont én nagyon nem szeretem az inkorrekt dolgokat és nem szeretnék vele még ennyit beszélgetni sem abban az esetben, ha az "új" párja elől ezt titkolnia kell.
Én semmi "olyan" jellegű dologról nem csevegek vele, tehát a lelkiismeretem tiszta, de neki azért volt 1-2 beszólása, amire mondtam is, ha nem fejezi be, akkor befejeztem.
Ugye, hogy megvan neki a párja és kamuzik?
Ne gondolj semmit.
Hwtvegente vagy estenkent videochatelj vele meg ilyenek es akkor belatast kapsz az eletebe.
Miert hazudna?
Avideochat atvitt volt.
Irj rá lazán estenkent ha erdekel h mit csinal, hogy mit csinal.
Vagy hetvegente hogy pl eltudna e jonni ide oda segiteni aztan a valasza nem, mert...es itt megint kepbe kerulsz.
Folyamatos apro kontakttal apro jelentéktelennek tűnő kerdesekkel, bele lehet latni a masik eletébe es egy ido utan megvan az összkép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!