Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok este nem mosna fogat? Ha igen, szóvá tennétek?
1-2 alkalom miatt nem. De nyílván akkor ő se várja el, hogy lefekvés előtt ott csókolgatom majd a büdös száját.
Ha rendszeresen nem mosna fogat, akkor szólnék. Eleve undorító, na meg egészségügyileg az esti fogmosás elég fontos dolog.
Én sokszor nem mosok, mert utána sokkal kellemetlenebb a leheletem. Nem tudom miért van, minden reggeli valami keserű érzet van utána a számban, bármelyik fogkrémnél és rosszabb a leheletem is. Ha nem mosok, nincs ilyen, szépek a fogaim. Közvetlen utána remek érzés, de reggelre..
Szerintem(nekem) elég reggelente fogat mosni, vagy ha napközben megyek valahova, akkor még egyszer. Pusztán a fehérség miatt szoktam.
fhu, nem gondoltam volna, hogy ennyi igenytelen ember van itt, azert kemeny, hogy sokaknal ez nem alap.
2es voltam.
Igen.
Nem dísznek vagyok fogász.asszisztens, az ilyenre érzékeny vagyok
Reggel és este alap dolog a fogmosás! Nem is volna sokáig a párom aki ezt hanyagolja.
Akkor nézem csak el, ha annyira beteg, hogy nem tud kikelni az ágyból.
F
Nekem volt egyszer ilyen barátom.
Én szóvá tettem mindig.
Eleinte nem zavart annyira de egy idő után már nagyon zavaró volt, hogy szájszaga van és nem hittem el, hogy őt ez nem zavarja. Alapvetően minden másra odafigyelt csak erre nem.
Érted egy felnőtt embernek szólni kell, hogy mosson már fogat. Legalább este. Aztán persze hátul elkezdett romlani a foga. Panaszkodni azt tudott. :-D szerencsére (más miatt volt a szakítás) már nem vagyunk együtt. Én nem is értettem ezt miért kell külön mondani egy felnőtt embernek. Azt se tudom ha legközelebb lenne valakim és ugyanezt csinálná akkor hogy reagálnám le de nem lennék ennyire türelmes és megértő mint ezelőtt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!