Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok este nem mosna fogat? Ha igen, szóvá tennétek?
Köszi a válaszokat!
Reggel most fogat, meg egyébként szépek a fogai még így is, de elég zavaró, főleg, hogy még cigizik is, nem is keveset. :S Én meg nem, és nem csak sima szájszaga van, hanem közvetlenül cigi után fekszik be mellém az ágyba.
Zavarna, szóvá is tettem. 2 exemből 2-nek nem volt szájhigiéniája!!! Az elsőnek még arcot mosni is nehezére esett (amúgy egyetemre jár tehát nem valami szénakazalból húztam elő). A második egy fogkefét használt az apjával!! Na jó, itt be is fejeztem, mert mindjárt idehányok.
Most már én is igényesebb lettem, mármint abból a szempontból, hogy ha valaki ennyire undorító, nem várok türelmesen hogy megtanuljon fogat mosni. Mosakodni. Meg egyebek.
Fujj ez undi:D
Igen zavarna, szóvá is tenném, de ha nem változtat azonnal én otthagynám.
Előfordul mindenkivel hogy 1x-1x kimarad ha hulláfaradt vagy pl hajnalban esik haza az ember egy buliból vagy ilyesmi, akkor nem valószínű hogy még nekiáll fogatmosni pl, de mondjuk akkor nem is a csókolózas hanem az alvás a prioritás és akkor reggel meg megmossa az ember.
De ha ez rendszeresen előfordul az már gáz. Egyszerűen igenytelenség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!