Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran csinál a párotok 1-1 este külön programot haverokkal,esetleg kollégákkal? (sörözés,stb)
Az enyém sose csinált, nem volt se kutyája se macskája.
Tán havi 1x csinált unokatesos programot.
Sőt.. Inkább évente 4-5x.
Se ő, se én nem tartunk ilyen estéket.
Évente ünnepek alkalmával illemből meglátogatjuk a rokonságot :)
Mostanában egyikünk se mászkál nagyon beülős helyekre, de Covid előtt általában kéthetente beült valahová a haverjaival, nyáron mindig volt egy egy hetes fesztivál, amire ment, eljár pár haverjával motorozni és pecázni is néha. Pont most ment el 5 napra a legjobb barátjával motoros túrára és kempingezni a semmi közepén, horgászni stb.
Én is megyek nélküle, sőt, én többször, mert ő alapból nem mászkálós, én pedig minden évben hazalátogatok (külföldön élünk), évi egyszer megyek a barátaimmal nyaralni, megyek fesztiválra, eljárok programokra (átlagolva kb. kéthetente).
Nálunk alap, hogy nem tapadunk egymásra és nem csinálunk mindent együtt, így is rengeteg közös élményünk és programunk van. Lehet, hogy másoknak ez rengeteg, de nekünk kettőnknek tökéletesen működik már 10 éve és ez a lényeg.
Az én párom sokat sportol, így pl. a 80 km-es biciklizésekre a többi sportoló haverral megy. Ez kb. heti 1, de csak tavasztól őszig, télen maximum futni jár el. De ez sokszor akkor intézi amikor dolgozom, mert ő hamarabb végez mint én.
Én is kb. 2 hetente 1x elmegyek kajálni stb. 1-1 barátnőmmel.
A társasházban a szomszédainkkal (korunkbeli párokkal) jóban vagyunk, velük hetente egyszer összeülünk legalább. Sokszor külön a nők, külön a férfiak. Akár ezt is lehetne külön programnak nevezni, de csak pár óra, így annyira nem az mégsem.
Úgy, hogy ténylegesen elmenne valahova valakikkel, egyre ritkább. Két havonta megyünk el ketten két irányba nagyjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!