Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon megcsal? 22f ő 21L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megcsal? 22f ő 21L

Figyelt kérdés
El ment a nyáron a Balatonra dolgozni, csak szeptemberben jön haza, este 11kor végez de sokszor csak később ír, el kezdett multkor kritizalni hogy fogytam és hogy nem vagyok izmos anyira, vajon talált valaki mást ?
2021. júl. 15. 23:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Tini kategória.
2021. júl. 15. 23:54
 2/13 anonim ***** válasza:
38%
Benne van a pakliban, sőt.
2021. júl. 15. 23:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod, akkor egyszer lepd meg, hogy lemész hozzá.

Lehet azért ír később, mert fáradt, lezuhanyzik munka után stb... De nem ismerünk titeket, a kapcsolatotokat, szóval minden megeshet. :/

2021. júl. 16. 01:24
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
Ilyenkor a munkatársak egymásra hajtanak, eléggé rámenősen. Gyakran kialakulnak dolgok, vagy a vendégek részéről. Szóval persze, nagy valószínűséggel megcsal.
2021. júl. 16. 03:24
 5/13 anonim ***** válasza:
78%

Dogoztál már a Balatonon főszezonban? A xart is kihajtják belőled, örülsz, ha marad erőd lefeküdni. Konkrétan kiverni nem volt kedvem.

Aki meg félre akar dugni, akkor is megteszi, ha egész nap fogod a kezét. Viszont az ok nélküli féltékenység miatt könnyen megeshet, hogy szeptemberre kiteszi a szűröd.

2021. júl. 16. 06:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Direkt nem féltékenykedek, nem mondom neki ezeket mert tudom hogy ez csak olaj a tűzre. Inkább azert gyanakszom mert,sokszor bizonytalan volt magában előttem 4 éve volt egy pasija, és mikor jártunk sokszor megondolta magát hogy szeret e, engem,
2021. júl. 16. 10:27
 7/13 A kérdező kommentje:
Multkorában , rá írt a volt pasija akiről álitotta hogy túl van rajta, mégis át gindolta hogy vissza menjen hozzá, pedig a srác csunyán bánt vele
2021. júl. 16. 10:28
 8/13 A kérdező kommentje:
Plussz, sokszor nem lehet olyan fáradt mert a kocsmába munka után betud ülni pár munkatársával 11 után, es kb 1ig ott vannak
2021. júl. 16. 10:32
 9/13 anonim ***** válasza:

4es vagyok. 4 és fél éven át tartó kapcsolatomban a barátnőm a Balcsira ment egy étterembe dolgozni. 11 körül végeztek és csak pár szót váltottunk, mondván milyen fáradt és menne aludni. 1 héttel később mikor felmentem hozzá a laptopon lévő beszélgetésbe olvasva láttam, hogy átcsalta a munkatársa játszani. Persze meg is csalt, egyértelműen beszéltek róla... Na ennyit erről.

De ha a lány ennyire nem biztos benned, minek vagy vele?

2021. júl. 16. 14:50
 10/13 A kérdező kommentje:

ez a bizonytalanság részéről, még pár hónapja volt. Azóta megbeszéltük,

Látom rajta hogy szeret engem csak, hát nehéz ez, az előző kapcsolata kb 2 évig távkapcsolat volt, és ott a srác csalta meg, és mélyen elitéli a megcsalást, nekem ő az első szerelmem és ezért ragaszkodok hozzá.

szerinted mit tegyek? fel menni hozzá nem tudok mert nagyon messze van, rá kérdezni meg főlősleges ugyis letagadja.

2021. júl. 16. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!