Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megcsal? 22f ő 21L
Ha tudod, akkor egyszer lepd meg, hogy lemész hozzá.
Lehet azért ír később, mert fáradt, lezuhanyzik munka után stb... De nem ismerünk titeket, a kapcsolatotokat, szóval minden megeshet. :/
Dogoztál már a Balatonon főszezonban? A xart is kihajtják belőled, örülsz, ha marad erőd lefeküdni. Konkrétan kiverni nem volt kedvem.
Aki meg félre akar dugni, akkor is megteszi, ha egész nap fogod a kezét. Viszont az ok nélküli féltékenység miatt könnyen megeshet, hogy szeptemberre kiteszi a szűröd.
4es vagyok. 4 és fél éven át tartó kapcsolatomban a barátnőm a Balcsira ment egy étterembe dolgozni. 11 körül végeztek és csak pár szót váltottunk, mondván milyen fáradt és menne aludni. 1 héttel később mikor felmentem hozzá a laptopon lévő beszélgetésbe olvasva láttam, hogy átcsalta a munkatársa játszani. Persze meg is csalt, egyértelműen beszéltek róla... Na ennyit erről.
De ha a lány ennyire nem biztos benned, minek vagy vele?
ez a bizonytalanság részéről, még pár hónapja volt. Azóta megbeszéltük,
Látom rajta hogy szeret engem csak, hát nehéz ez, az előző kapcsolata kb 2 évig távkapcsolat volt, és ott a srác csalta meg, és mélyen elitéli a megcsalást, nekem ő az első szerelmem és ezért ragaszkodok hozzá.
szerinted mit tegyek? fel menni hozzá nem tudok mert nagyon messze van, rá kérdezni meg főlősleges ugyis letagadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!