Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik voltak megcsalók,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik voltak megcsalók,hogy alakult ki az egész?hogy történt meg?

Figyelt kérdés
2021. júl. 13. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
10év szexmentes élet után feladtam a próbálkozást a volt feleségemnél neki csak a gyerekek léteztek persze értem én hogy Fontosak de tojt a fejemre csak a fizetésem kellet hogy ne keljen dolgoznia. Aztán Jött egy új kollegina a céghez mosolygos volt beszélgettünk aztán egyszer csak azon kaptam magamat hogy újra szerelmes vagyok. Egy évig jártunk titokban mikor felmondót úgy döntöttem hogy már elég nagyok a gyerekek hogy váljunk és vele mentem. Rendszertelenük túlóráztam előtte is elég volt egy fizetésemelést nem bevallani és már fel se tűnt hogy nem dolgozom már hétvégén. Két évig jártam minden második hétvégén láthatósra Aztán az anya uszítása miatt a nagyobbik már egy éve nem is ment haza hála istennek a nevelőanyával is jól kiönnek. szegény kislányom nagyon őrlődik még hogy mi lesz vele, csak azt sajnálom hogy öt ennek ki kell tennem. 41 éves voltam mikor otthagytam igy 44 évesen azt hiszen jól döntöttem.
2021. júl. 13. 11:38
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Azért ezek után,hogy helyre jöttél,vegyél egy helyesírási szótárt. 🙄
2021. júl. 13. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
2. Miért mit hibáztam ? Mindent kijavítgatok amit a telefonom aláhúz.
2021. júl. 13. 14:30
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Már nem szerettem, de gyerek miatt vele maradtam. Aztán jött ő és szerelmes lettem. Ennyi.
2021. júl. 13. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Úgy alakult, hogy egyszer csak kialakult. Tervben nem volt, így hozta az élet. De egyáltalán nem bántam meg. 48F
2021. júl. 14. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Általában úgy y alakul, hogy két embert már csak a gyerek meg a hitel tart össze. Aztán jön a munkhelyen egy csinos nő, hipp hopp szerelem lesz. És ha már van egy biztos második akkor lépnek többségében az emberek. Addig meg minek boritana bármit is. Én legalábbis ezt láttam a baráti körömben. Senki nem ullt le csak úgy, hogy na valjunk el, mert már nem szeretlek.
2021. júl. 14. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:
30%

Megkeresett az utolsó exem, hogy terhes. Én poliamór vagyok, de neki nem volt opció kb semmi se, csak az, hogy vagy szerelmes leszek újra belé és együtt tervezünk egy életet, vagy nem láthatom a gyermekem, csak ha 18 lesz, megkereshet.

Nos ez nem egy szép, idilli monogám kapcsolat...

Egy csoporttalin megoldottam, hogy a résztvevők otthon érezzék magukat, belső fontos dolgokrók beszéljenek. Én is kifejeztem, hogyan tekintek a világra. A tali után megkeresett a az egyik tag, hogy lenyűgöztem és szeretné a segítségem kérni, hogy olyan boldog lehessen, mint én. Mindegy mit mondtam, de elkezdtünk beszélni. Taliztunk kettesben is, meg baráti társaságomba is meghívtam, ahol egyszer kifejezte, hogy velem akar lenni. Mivel én leírhatatlanul jónak ítéltem meg a személyiségét, belementem, örömmel. Sőt a zsánerem is volt az első pillantástól vágytam rá. Úgy éreztem valóra válik a vágyam. Titkos viszonyba kezdtünk. A kapcsolat nagyjából csak interneten zajlott. Mindig amikor nem éppen a gyerekkel vagy háztartással foglalkoztam, vele beszéltem. Esténként akár órákat is beszéltünk, miután a gyerek elaludt. Elvárásaimon, sőt képzeleteimen is felül emelkedő kapcsolat volt. Amikor fizikailag együtt voltunk, folyamatosan egymás mellett feküdtünk eufóriában, szerelemben. Néztük egymást, szeretgettük egymást.

Sajnos vége lett. Az mindegy, hogyan és miért. De csodálatos időszak volt ez közöttünk. Várom már, hogy szakíthassak a "párom"mal, és újra felkereshessem.

2021. júl. 18. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!