Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
.Megcsal van valakilyen azé dobál ide oda vagy szimplán gyűlöl???bármikor hazajön a távoli munkába megváltozik fel se kell hozzam azt egész nap nem is segít.
lassan 7 év kapcsolat után már több mint 2 éve úgy érzem megcsal a párom amit tagad ő hozott haza női neveket a barátjával meg kibeszélték milyen jó nő.Aztán cégen belül elment 2 buliba nélkülem jelen volt ez a nő is. Nyilván mehettem volna én is de kicsi volt a fiunk ,de ő még othon is maradhatott volna.Egyre rosszabb a helyzet.Munkájabol kifolyólag keveset van ithon aztán elmegy a szülökhöz egész nap nekem ide se szól amiből vita adódik így éjszakára is elmegy másnap hívom kinyomja a telefont .Fent van társkeresőn,nekem mutogatja milyen jó a felhozatal,nekem is volt de én kiléptem.Viták verekedésig fajultak már.Azota mindennek elhordott dög vagyok...
Akadjak le róla ,hagyam békén .meg volt hogy idevágta egy nőre hogy az sokkal különb mint én.Mért van ez?
Egyik héten nagyon szeret hogy én mért nem hisz máskor meg elege van még nem kell vele legyen Játszik.7 év és egy 4 éves kisgyerek van.Nekem se szülő se testvér azt engem rak ki a házból ami fele az én nevem van,neki meg itt a szülők 3 km re de ő biztos nem megy nehogymár mikor még elmentem hajnalba csak haza akkor minek mentem haza meg kivel hemperegtél holott ő zavart nem tudom mit tegyek segítsetek 😔Ha a kisgyereket viszem oviba ott közt össze valakivel most tanultam akkor még ott ha ithon vagyok akkor ide jár valaki míg ő melózik semmi nem jó neki.Mit tehetek?Mitévő legyek ezzel a helyzettel?
Legalább te érted az összefüggéstelen halmazt, amit ideöntöttél? Ha kiborítok egy zacsi betűtésztát, koherensebb mondatokat kapok.
Ti halál komolyan ezen a szellemi nívón neveltek két gyereket az életre? Itt már csak bónusz a megcsalás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!