Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletet szeretnék a szeretős talikra?!
Sziasztok!
Megismertem egy srácot,akivel legalább 1 évig sms-eztünk. Neki is és nekem is van kapcsolatunk. Most eljutottunk oda,hogy csak sexet szeretnénk egymástól. Ő azért,mert szereti a sexet(nem tudom otthon minden ok e náluk) én meg azért,mert egyrészt jó pasinak tartom másrészt a kapcsolatomban már kicsit egyhangú a sex és teljesen mást szeretnék. Mindegyikünk tud mindent a másikról. Hetente lehet találkoznánk. Eddig nála voltunk. De rossz így bújkálni,mert őt is és engem is ismernek a környéken. Tudtok tanácsot adni,hol lehetne összefutni arra a kis órácskára? Ki hogy oldja meg? Tudom ott az autó,a természet... Bírom az extra helyeket,de mondjuk 1 óráért nem megyünk panzióba meg ilyen helyekre.
Igen,tudom,h nem szép amit csinálunk,de nekünk így jó. A kapcsolatunkból nem szeretnénk kilépni.
Várom az ötleteket! :)
Tipikus nöi fantázia, ha foglalt pasi akar töle szexet, akkor azt képzeli, hogy azért mert otthon a pasinál nincs minden rendben és a nöje biztos csúfabb is és amúgy is elege van belöle, és ö lesz majd az új feleség.... vagy választott
Van elég sok pasi aki csajozós és szereti a változatosságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!