Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mennyi lehet azon emberek aránya, aki tényleg soha nem csalja meg a párját egy hosszútávú kapcsolatban/házasságban?
Sajnos a mai világban nem divat a monogámia de még vannak igazán értékes nők és férfiak akik soha nem tennék meg.
Én például soha nem csalnám meg a leendő párom, inkább vágnám le a kezemet.
Az én környezetemben sokaknál előfordult, nyilván, ki a franc fog dicsekedni vele az ismerősének? Dehát, válás lett sokaknál, akik tőlem jóval idősebbek (40-55), elváltak a párjuktól néhányan, de már ezelőtt csalták egymást.
Húszas éveim elején vagyok, férfi, számtalan nő, 30+os felajánlotta már magát úgy, hogy volt férjük. Nem mentem bele egyikbe sem, mert nincs hozzá gyomrom, ennek ellenére láttam azt, hogy miért gondolkodott így némelyik, volt aki nem akarta az anyagiakat feladni, gyerekekkel való együttélést stb, mindenki talált kifogást a gyávaságára.
Nem akartam elhinni egy nőről, keresztény közösségbe jár, ilyen oviba járatja a gyerekét, facebookon megy a vetítés, álszenteskedés, segítséget kértem tőle és elismertem, ami magasztosra sikerült, félreértette, éppen nem mászott még rám fizikálisan ezután, nagyon kellemetlenül éreztem magamat, mert nem úgy tekintettem rá, mint potenciális partner, hanem, mint akit elismerek és tisztelek bizonyos dolgokért, nekem ez egy törés volt.
Egyetemista társaimnál, eléggé gyakori az, hogy hallunk ilyeneket, van olyan lány, aki kollégiumban van, az rakja meg aki éppen akarja, hétvégén meg elmegy haza a barátjához..
Friss példa, tegnap történt velem, pincér csajszi ujján van a jeggyűrű aztán flörtölget velem, bár ez nem megcsalás, de akár lehetett volna belőle valami, ha élek a lehetőséggel és kezdeményezek.
Akinek lehetősége adódik,és mondjuk már megkopott a párkapcsolata
x év után,azt biztos könnyebb táncba vinni..
Én nem ítélem el azokat akik emiatt teszik, de aki fiatal házas,
meg terhes a felesége,vagy kicsi gyereke van,az más kategória...
Szerintem mindenféle képen undorító dolog olvasom itt a kifogásokat mikor szabad valakit megcsalni...
Ha gyerek,ha anyagi ha egyéb ez nem megoldás szakítani kell vagy válni aztán dugni plusz a gyereknek se jó egy ilyen kihűlt szar kapcsolat amiben csak kifogásokkal vannak a felek benne.
Most az ismerősi körömben tudok ilyet és érződik a gyereken minden a viselkedésén érzi,hogy nincsenek rendben a dolgok a szülők közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!