Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mennyi lehet azon emberek aránya, aki tényleg soha nem csalja meg a párját egy hosszútávú kapcsolatban/házasságban?
Hát nem tudom. Nekem sok férfi ismerősöm van de megcsalás 0%-ban van jelen.
Természetesen sok gond van a párkapcsolatokban, ezt nem tagadom, meg voltak válások is.
1 nek itt vagyok én, férfi vagyok, 15 éve házas, nem léptem félre soha, gondolom nem is fogok.
A kérdezőnek mondanám, nem csak az asszonyokat csalják meg, a munkahelyemen több férjes asszony csalja a férjét, nyílt titok. Van amelyikről még azt is tudom, hogy hova járnak a szeretőjével.
Ismerettségi körömből nem cálnak/csalják egymást az emberek. Mondjuk ők idősebb szakik tehát a régi eszméket vallják.
Jelenleg számomra is lehetetlennek tűnik a megcsalás, maximum akkor tudnám elképzelni ha barátnőm hónapokig nem AKARNA szexelni velem (tehát nem egészségügyi problémák miatt), de akkor meg szerintem nem kell csodálkozni.
Naivak vagytok. Egy ideig én is azt hittem, hogy kevés a megcsalás. Mi nem csaltuk meg egymást (bár ő ki tudja, de nem hinném, remélem), de a környezetemben olyan normális, aranyos házaspárokról, párokról derültek ki gusztustalan dolgok...én komolyan el sem hiszem néha. Legtöbb esetben minden megy ugyanúgy, tovább. (Gondolom most majd jön a környezetem, ismeretségi köröm minősítése)
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!