Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt és mégis foggal körömmel ragaszkodik. Mit tegyek?
Van egy közös gyerekünk (3).
3 éve nincs-nem volt szex de semmi egyéb sem. Az első 2 évben nagyon nagyon próbáltam közeledni és rettenetesen rosszul eset hogy mindig elhajt ilyen olyan indokokkal és mindig a gyerek mögé bújik hogy fáradt nem kívánja stb.
3. Évben is folytatja ezt a tendenciát csak akkorra én már nem erölködök nem akkor nem, igazából nem is kívántam magát a szex et sem de őt sem és elkezdtem magam egyre jobban kicsinek érezni.
Mára már ott tartok hogy ha egyáltalán a fejemben megfordulna az hogy rá is nézzek valakire egyből el is tolom a gondolatot mert nagyon kevésnek érzem magam.
Kimerült hogy még is csalt többször is és ez így neki kényelmes volt mert én tartom el a "családot" és erre azért jó vagyok de semmi másra. Ezzel most mégjobban elérte hogy egy senkinek érezzem magam csak a probléma az hogy ez már nagyon mélyen bennem van...
32/F
#10 hála isten.
Persze, hogy ragaszkodik, te tartod el, még ki is zavar külföldre, hogy ne legyél láb alatt.
Mindenképpen szakíts. Remélem találsz majd egy normális, keves nőt, aki mellett újra férfinak érezheted magad. Bárcsak több ilyen férfi lenne, mint te.
Én asszem nagyon gondolkoznék a gyermekelhelyezésen.
Még a nagy kérdés, hogy vajon mennyi mecénàsa lehet rajtad kívül...
#9 meglep hogy még egy ilyen kérdés alatt is tudsz férfigyűlölködni. Ez a kérdés megmutatja a nők valódi arcát! Várom a többi feministát! Mikor fordított kérdés van de tudjátok mondani!
Az ugazság az hogy legtöbbször a nő csal, az meg gyerek mellett kifejezetten undorito
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!