Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt és mégis foggal körömmel ragaszkodik. Mit tegyek?
Van egy közös gyerekünk (3).
3 éve nincs-nem volt szex de semmi egyéb sem. Az első 2 évben nagyon nagyon próbáltam közeledni és rettenetesen rosszul eset hogy mindig elhajt ilyen olyan indokokkal és mindig a gyerek mögé bújik hogy fáradt nem kívánja stb.
3. Évben is folytatja ezt a tendenciát csak akkorra én már nem erölködök nem akkor nem, igazából nem is kívántam magát a szex et sem de őt sem és elkezdtem magam egyre jobban kicsinek érezni.
Mára már ott tartok hogy ha egyáltalán a fejemben megfordulna az hogy rá is nézzek valakire egyből el is tolom a gondolatot mert nagyon kevésnek érzem magam.
Kimerült hogy még is csalt többször is és ez így neki kényelmes volt mert én tartom el a "családot" és erre azért jó vagyok de semmi másra. Ezzel most mégjobban elérte hogy egy senkinek érezzem magam csak a probléma az hogy ez már nagyon mélyen bennem van...
32/F
Hát erre nehéz bármit is írni, sajnálom.
Szerintem ez már a menthetetlen kategória, nem tisztel, szeret, és gondolom erősen érezteti is veled.
Nagyon.... utolsó.
Sőt ki is mondta többször "hogy nem tudok férfiként tekinteni rád"
Ezután jött az hogy foggal körömmel akartam bizonyítani hogy képes vagyok a családomat eltartani és akár be is vállalok olyat ami nekem nagyon kemény volt de csak hogy több pénzt csináljak így külföldre is kimentem dolgozni hogy több pénzünk legyen. Persze ez az ő ötlete is volt.
"
nem tudom, mire számítottál, 5-10 éve azért már lehet olvasni a neten, hogy milyenek a nők valójában" Ja mert a férfiak egytől egyig csodálatos, hibátlan kedves teremtmények. Csak kb a magyar férfiak 90% leszarja az anyját, ha beteg lesz és a feleség dolga marad ápolni az anyóst. Vagy lelépnek ha beteg lesz a gyerek a nő meg nevelheti egyedül.
elnézést kérdező, csak az ilyen nőgyülőlő türhők már unalmasak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!