Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Úgy érzem megcsal a párom. Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem megcsal a párom. Ez kivitelezhető ötlet?

Figyelt kérdés
A párom nagyon őrzi a telefonját és egyre többet járkál el, viszont egyre kedvesebb velem. Szerintem megcsal. A párnája alá teszi amikor alszik. Nem tudom megnézni a telefonját emiatt. Ha vennék egy Iphonet fölé tartva adatmásolással az összes üzenete, minden átmenne? Attól neki megmaradnának? Oké, pl a messengert átmásolja, de rendesen belépve úgy, hogy az én telefonomon is olvashatóak lennének az üzenetek? Nagyon beteg ötlet tudom, de nem jut más az eszembe. Nekem androidom van. Mennyi ideig tartana az átmásolás?
2021. jún. 25. 00:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
92%
18-as Egyértelmű. Nem csak a telefon, hanem a 2 elrohanásból is. Most gyűjtögeti a bátorságot, hogy bevallja, vagy éppen a mentségeket keresi.
2021. jún. 25. 11:16
 22/29 anonim ***** válasza:
93%
Itt nem érdemes tovább nyomozni, a helyzet egyértelmű.
2021. jún. 25. 11:31
 23/29 anonim ***** válasza:
6%
Teljesen elmentek otthonrol itt sok válaszolónak. Az embernek már magánélete se lehet, tu meg addig bátorítottátok a kérdezőt míg lelépett. Gratulálni tudok! Így kell szétszedni egy kapcsolatot! Hányinger ! Undorító!
2021. jún. 25. 11:33
 24/29 anonim ***** válasza:
95%
Párom sem szereti, ha mások a telefonját nézik (rossz gyerekkori emlék), de ez már tényleg beteges. Ha valóban hűséges lenne, akkor nem így reagált volna.
2021. jún. 25. 11:41
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

23-as más a magánélet és más a titkolózás egy párkapcsolatban, főleg, ha együtt is éltek.

Nálunk ez úgy működik, hogy nem kell dugdosni a telefon a másik elől, de nem is kíváncsi rá a másik.

Ha valahova el kell mennünk, vagy el akarunk menni, akkor szólunk a másiknak, hogy lemegyek anyámékhoz, beugrok a városba stb. hogy azért az ember tudja.

És azért van magánélet. Párom horgászni jár, én eljárok futni. Tehát ezzel nincs baj.

Itt a titkolózással van baj. Meg a túl heves reakciókkal.

És tapasztalatból mondom a megérzés nem hazudik. Az exem is így csánált. Egy idő után kódolva volt a telefonja (14 év házasságról beszélek), dugdozta, azt mondta otthon van amíg én dolgoztam, aztán kiderült, hogy nem is otthon volt. És ki is derült, hogy viszonya van. Persze én elváltam.

Szóval van a magánélet, de ezt párkapcsolatban azért össze kell hangolni.

2021. jún. 25. 11:43
 26/29 anonim ***** válasza:
76%
Nem az exemmel jársz véletlenül?
2021. jún. 25. 11:55
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén engem hasonló módon csaltak meg, nagyon nagyon hasonlít a sztori.

-Dugdosta a telefont, nem nézhettem meg, ha üzenete jött elfordította, folyton kiment telefonálni

-Ha felhoztam, hogy megcsal kiabált velem, meg bennem keltett bűntudatot

-A női hajgumit, fogkefét is kimagyarázta, meg engem szidott le hogy mit kutakodom a holmijai között

-Folyton eltűnt, egyre többet ment el ide-oda

Aki megcsal, azzal nem lehet leülni megbeszélni, nem tudom miért javasoljátok ezt. Ha már van valaki olyan gerinctelen, hogy megcsal, akkor nem fogja szép szó mellett bevallani, meg ha a párja mondja neki, hogy kicsim úgy érzem megcsalsz nem fogja azt mondani hogy jól érezted.

Nem azt mondom kérdező, hogy megcsal, de ez a telefonos szitu szinte ugyanez volt. Egyszer elvettem a telót és bele léptem és láttam olyan üzeneteket amiket nem akartam és még mindig én voltam a hibás hogy nem bízom benne és hogy neki nincs mit bizonygatnia.

1 évig voltam "vak", majd mindenkinek elege lett a környezetemben, hogy egyfolytában nyafogok de nem csinálok semmit. Fogadjam el vagy lépjek ki.

Nos, én csőbe húztam. Megmondtam neki telón, hogy tudok mindenről, vallja be. Elkezdte tagadni, hogy fejezzem be és megint ki tömte tele a fejemet butaságokkal. Én meg mondtam, hogy nem érdekel akkor nem beszéljük meg és vége, de 100%-ra tudom, hogy megcsalt és már enm tudja kimagyarázni. Így nagynehezen bevallotta, hogy volt egy lány akivel találkozgatott de nem csalt meg...:)))

AHA. REPÜLT. :)

Nem tudok mit tanácsolni, de nekem is gyanús a pali, főleg a reakciója feléd. Rögtön támad. Én ilyenkor azt mondom, hogy kell ez neked? ha megcsal ha nem, egyszerűen ahelyett, hogy próbálna megnyugtatni, inkább téged tesz tönkre lelkileg. Ez nem társ a bajban.

2021. jún. 25. 14:40
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Kuka!
2021. jún. 25. 14:43
 29/29 anonim válasza:

#10-es

Ezt én egyszer megcsináltam és bejött!!

2021. jún. 25. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!