Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem megcsal a párom. Ez kivitelezhető ötlet?
Figyelt kérdés
A párom nagyon őrzi a telefonját és egyre többet járkál el, viszont egyre kedvesebb velem. Szerintem megcsal. A párnája alá teszi amikor alszik. Nem tudom megnézni a telefonját emiatt. Ha vennék egy Iphonet fölé tartva adatmásolással az összes üzenete, minden átmenne? Attól neki megmaradnának? Oké, pl a messengert átmásolja, de rendesen belépve úgy, hogy az én telefonomon is olvashatóak lennének az üzenetek? Nagyon beteg ötlet tudom, de nem jut más az eszembe. Nekem androidom van. Mennyi ideig tartana az átmásolás?2021. jún. 25. 00:27
11/29 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki, hogy nagyon fura a viselkedése, úgy érzem megcsal. Felháborodott, hogy ilyet kinézek belőle. Mondom akkor add ide a telefonod. Nyúltam érte és olyan erővel rácsapott, hogy hagyjam az asztalon, hogy csak na. "Nem kell bizonyítanom"
2021. jún. 25. 08:21
12/29 anonim válasza:
Decuki. Hagyd el nyugodtan, nem kár érte. Ő már elhagyott technikailag.
13/29 anonim válasza:
És azt megmondta, hogy hova jár? Gondolom nem. A felháborodás tipikus jel, meg a titkolózás.
Ok, ezt csinálta, és utána. Ráhagytad? Otthagyott? Mert ez így nem megbeszélés.
14/29 anonim válasza:
A reakciója alapján szinte teljesen biztos, hogy helyes volt a megérzésed :(
A hűtlen ember ilyenkor gyakran dühös lesz, és minden áron védi a telefonját. (Rád is emelte a kezét, én abban a percben dobtam volna ki)
Az ártatlan inkább meglepődik, és azonnal megmutatja a - természetesen teljesen oké - beszélgetéseit.
15/29 anonim válasza:
Ez egy tipikus reakció,kb.90%-ra mondanám.
16/29 anonim válasza:
Remélem, azóta kidobtad.
Reakciója mindent elárult.
17/29 A kérdező kommentje:
Nem rám csapott rám, hanem a telefonra mielőtt elvehettem volna. Itt hagyott, azt mondta gondolkozzak el magamon. Hazajött, látta, hogy pakolok és kinevetett, hogy milyen bolond vagyok kikapta a kezemből és visszaszórta a ruháimat a szekrénybe. Aztán elkezdett mártírkodni, hogy hogy gondolhatok róla ilyet,ő szeret engem.
2021. jún. 25. 10:17
18/29 A kérdező kommentje:
Aztán megint elhúzott. Nem tudok neki hinni, a reakciója szerintem is mindent elárult.
2021. jún. 25. 10:18
19/29 anonim válasza:
És ha követed,vagy megkérsz valakit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!