Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi jobbra-balra csalja a nejét, akivel felnevelt két gyereket, az régen is nagy kujon volt, vagy idõs korára kergült meg?
Figyelt kérdés
2021. jún. 23. 16:45
1/9 anonim válasza:
az érintett tud erről releváns információt adni 🤷
3/9 anonim válasza:
Szerintem régen is. Akikre a kapuzárási pánik tör rá, azok általában pont a rendes férjek, akik 10-20 éven át minden kísértésnek ellenálltak, aztán egyszer csak robban a sok elfojtás, mivel rájönnek, hogy vagy most vagy többé már soha. Ők általában szerelmesek is lesznek.
A jobbra-balra csalók nem szerelmesek, náluk ez rutin.
4/9 anonim válasza:
Az én exférjem többször is megcsalt, aztán ahogy jött a kapuzárási pánik - ahogy az előző is írta - jött a szerelem is, és akkor el is hagyott...
5/9 anonim válasza:
Ez nem megkergülés.
Nem tudni. Akármi lehetett.
6/9 anonim válasza:
Honnan a jó francból tudhatná ezt bárki is? Kérdezd meg tőle. Erre neked érdemleges választ senki nem tud adni, a feltételezések meg mintsem számítanak.
8/9 anonim válasza:
Nekünk nincs gyerekünk, de idősebb koromra kergültem meg.
9/9 anonim válasza:
Vagy mindig is ilyen volt. Vagy nincs otthon szex.
Más opció nem igen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!