Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek ha így csalna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha így csalna a férjetek?

Figyelt kérdés
Véletlenül megláttam férjem telefonján, hogy a Love.hu ról kapott üzenetet. Kérdőre vontam, természetesen azt hazudta, hogy egy ismerőst akart megszívatni, aki ott akar ismerkedni, és kíváncsi volt. Nem hittem neki. Mivel tudom a jelszavát (mindenhol azt használja) beléptem az oldalára. Már évek óta regisztrálva van, szex van megadva a fő társkeresési formának, mindenféle nőtől kér képet a nemi szervéről, meg írogat, hogy milyen szexik, meg hogy mi mindent tudna velük csinálni. Mit tegyek? Úgy érzem össze tört a szívem.
2021. jún. 21. 11:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mik az opciók eddig?
2021. jún. 21. 11:14
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Kb. megszoksz vagy megszöksz, mint a legtöbb ilyen esetben.
2021. jún. 21. 11:15
 3/19 anonim ***** válasza:
84%

Fúúú de brutál prosztó férjed van! Az még hagyján, de a fantáziája is nulla, meg a kreativitása is. A tiniknél divat ez a "küldjél már egy fotót a p*ncidról" módszer, na de azok sem különbek, aki küldenek. Ezek után nekem már az is kérdéses, hogy TE milyen vagy, ha egy ilyen mega gagyi pasassal összeházasodtál, és ezt ne vedd sértésnek.

Ha már szeretőzne, akkor tegyen úgy mint egy okos férfi, titokban, színvonalas nővel.

2021. jún. 21. 11:20
 4/19 anonim ***** válasza:
87%

Gáz!

És honnan tudod, hogy több nem volt.

Én két év alatt felszedtem ott vagy 4-5 nőt.

Mondjuk én szabad ember voltam ezért nem puncis képet kértem, hanem puncit.

Egyikből se lett semmi komoly, de 1-3 hónapig eltartott azért.

2021. jún. 21. 11:32
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Összepakolnám a cuccaim (vagy az övéit, attól függ kié a lakás) és se szó se beszéd lelépnék egy szép napon. Negyed ennyit nem agyalnék rajta mint te...
2021. jún. 21. 11:43
 6/19 anonim ***** válasza:
48%
Nem csak a megcsalás miatt dobnám, hanem azért is, mert akkora idióta, hogy a saját telefonját használja.
2021. jún. 21. 11:45
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Én annak a híve vagyok,hogy beszéljük meg amit lehet.

Ezen viszont nem nagyon van mit.

Nem egyszeri botlás, hanem ez egyfajta hobbi.

A szórakozástól meg eltiltani a másikat sosem vezet jóra.

Nyilván van olyan hobbi/szabadidős tevékenység,ami rendben van.

Olyan is előfordul hogy a haverok,peca, bármi a kapcsolat rovására megy ,de némi kommunikációval rendbe hozható.

Ez viszont nem az.

Ígérgetés lesz,meg okosabban csinálná tovább.

Én nem akarnék állandó kételyek közt lenni,sem állandóan a cuccai közt szaglászni.

2021. jún. 21. 11:59
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Ezeken a társkeresőkön nincsenek is igazi nők, operátorok (mint én) írogatnak vissza neki. Ráadásul fizetősek. Jó lenne, ha elsősorban közölnéd vele, hogy azok a lányok bizony nem fognak találkozni vele, mert nem is léteznek. Elég buta ember kell legyen ahhoz (már bocs), hogy nem esik le neki. Utána pedig beszéljétek meg a helyzetet. Megcsalni onnan biztos nem csalt meg senkivel, de lehet máshonnan igen. És te is hibás vagy itt, amiért kutakodtál a dolgaiban, én soha nem tettem a párommal.
2021. jún. 21. 12:02
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Milyen jó is az... homokba dugni a fejed és úgy csinálni, mintha meg sem történt volna.

2021. jún. 21. 12:05
 10/19 anonim ***** válasza:
95%
Regisztrálj egy kamu profillal, amire biztos rábukna,majd beszélj meg vele egy találkát egy hotelban. Én még utoljára kíváncsi lennék hogy reagálna. Bárhogy is, nyilván vége a kapcsolatnak, de egy utolsó szivatast megérdemelne. Azt tagadni úgysem tudná.
2021. jún. 21. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!