Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjetek titokban spermadonor lenne, mit tennétek?
Figyelt kérdés
Rendesen minta leadással. Nem fizikális megcsalással, de megkérdezésetek/beleegyezésetek nélkül.
Ha titokban tenné, akkor nem tudnék róla, mert titokban teszi. Tehát semmit és azért mert nem tudok róla.
2019. szept. 11. 14:16
2/11 anonim válasza:
Ez igaz :D
2019. szept. 11. 14:25
3/11 anonim válasza:
Hát igen, de azért nyilván a kérdés arról szól, hogy ez a titok felfedődik.. 😃
Valahol örülnék neki, hogy segítséget nyújt pároknak, akik csak így tudnak gyermeket vállalni... meg biztos pénzt is kap érte.
De azért mégis jobb lenne, ha nem tudtam volna meg.
2019. szept. 11. 14:42
4/11 A kérdező kommentje:
3: Maga a tény nem borítana ki, hogy a párod/férjed így biológiailag más gyermek apja is? (Nyílván ez más eset, mint ha a párotok egy elvált édesapa lenne...)
2019. szept. 11. 14:46
5/11 anonim válasza:
Nálam igazából a “titokban”-rész bszna be, de az nagyon...
2019. szept. 11. 16:14
6/11 anonim válasza:
Nem érteném, hogy miért titkolja. Remélem, hogy a leendő férjem nem fog olyan hisztis pitsának tartani, aki a sperma adományozást megcsalásnak tartja. A megcsalás nálam ott kezdődik, hogy saját maga végzi a megtermékenyítés folyamatát is, nem csak kicsapja egy pohárba. Különben nem zavarna akkor sem, ha a tudtommal csinálja, az ő döntése, hogy szeretné-e, hogy idegeneknek legyen tőle gyereke, vagy nem. Egyébként szerintem tiszteletreméltó, ha ilyen módon segít a meddő párokon, mert nem sok férfi spermája alkalmas az adományozásra, és mellesleg még pénzt is keres vele.
2019. szept. 11. 19:33
7/11 anonim válasza:
Leginkább az borítana ki, hogy ki tudja hány évig eltitkol egy ilyen fontos dolgot. Már ez válóok lenne. Az már csak hab a tortán, hogy az én gyomrom nem venné be azt, hogy ki tudja hány gyereke szaladgál már a világban. Nem azért nem viselném el, mert megcsalásnak tartanám, egyszerűen csak undorítana a dolog.
2019. szept. 11. 20:01
8/11 anonim válasza:
Nem is igazán az zavarna hogy titokban és esetleg "más" gyerkőc is van...inkább az hogy esetleg a közös lánygyermekünk egyszer beleszeret egy olyan "más" fiúgyermeket aki tulajdonképpen tőle van
2019. szept. 11. 21:19
9/11 anonim válasza:
A spermadonorság kifejezetten kizárja, hogy a gyermek megismerhető legyen vagy az anyának bármilyen követelése legyen a gyermek apján, sőt amennyire tudom még azt sem lehet ilyen esetekben tudni, hogy ki adta a spermát. Nem véletlenül van így. Szerintem a spermadonorság kb akkora jó cselekedet, mint a véradás. Szerintem én büszke lennék rá.
2019. szept. 12. 12:18
10/11 anonim válasza:
A jegyesem spermája az én puncimBA való!
Eleve azt is UNDORÍTÓNAK (és gyerekesnek) tartanám, hogy magához nyúlkál. Arra meg, hogy mintát leadogat, mint bölények, meg hogy ott rohangál 50 gyereke szerte a világban, akik nem az én méhemből valók..... Hülye lombik gyerekek...
Előttem pár kommentelő már megfogalmazta a lényeget... csak jóval diszkrétebben, mint én tenném.
Hányinger kerülgetne... Aznap AZONNAL dobódna ki az ÖSSZES hozzá tartozó dologgal együtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!