Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet tettenérni egy ilyen pasit?
Aki nagyon körültekintően csalja meg a párját, nem udvarol a nőknek, tehát nem hiányzik otthonról programon kívül, hanem titkos dugópajtit tart, akivel elég ha egy órát találkozik... és mindig akkor mikor a barátnője épp a szüleihez megy, vagy fodrászhoz.
Tehát a barátnő órarendjéhez igazítja.
Nem smsezik, nem bújja a mobilt, az asztalon hagyja, nem kódolja
Csak találka előtt ír.
Nektek sikerült lebuktatni egy ilyen pasit, és ha igen, hogyan?
Ez elég nagy hülyeség.
Szóval semmi alapja a dolognak, de te biztos vagy benne, hogy félre kúr
A közös használatú számítógép letöltések albumában meztelen fotókat találtam az egyik barátnőmről és aktfotókat ő róla amiket a csajnak küldött. Véletlen találtam, előtte nem gyanakodtam. Utána óvszereket találtam mindkét motoros bőrdzsekije zsebében. Ezután a szemetest minden nap átnéztem, amikor nem volt otthon, különös tekintettel a kidobott blokkokra, amin láttam, hogy borokat, új alsónadrágokat stb vásárol, pedig ő nem bort iszik. Az asztali gépről egyszer elfelejtett kilépni és láttam a leveleit, amiből kiderült, hogy a kapcsolat eleje óta folyamatosan megcsalt több huzamban. Aki megcsalja a másikat előbb vagy utóbb hibázni fog figyelmetlenségből, még a legkörültekintőbbek is, csak idő kérdése. Aki gyanakszik és résen van észre fogja ezt venni. Nekem évekig tagadta és mondogatta, hogy én vagyok paranoiás, hogy ismeretlen hajszálakat találtam a szőnyegen és a többi. Hiba volt bízni a szavában.
Menj utána, nézd meg hová megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!