Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti megbocsájtottátok és ha igen, megbántátok?
Ha kiderült, hogy a pasitok, akivel nem is olyan rég jártok, 6-7 hónapja, titkon más nőknek csapja a szelet, mondjuk volt prostik stb akikkel bepróbálkozik szexre, mit léptetek?
Szakítottatok, vagy nem?
És ha nem, megérte adni még egy esélyt ?
Pont prostikkal? Huha nemi betegség a láthatáron.
De igyis úgyis kuka.
Nekem volt egy exem, aki nagy szoknyavadász volt, kb csalta az összes barátnőjét, és engem is az aktuális csaja mellett fűzött.
Amikor szakított a párjával és hónapokig offolt mindenkit, csak hogy engem meghódítson, beadtam a derekam.
Amit el tudtam érni a kapcsolatunk alatt, hogy engem speciel nem csalt meg, de ez is csak azon múlt, hogy észrevettem, mint új játékszer lejárt a szavatosságom, már nem vagyok érdekes. Sosem álltattam magam azzal, hogy csodapina lennék, láttam amikor már képbe kerültek más lányok. A kérdés az volt, hogy beláttom, hogy ebben ennyi potenciál volt vagy hazudok még magunknak, hogy ez menthető. Ez utóbbi csak magamnak lett volna önigazolás, hogy mégis érek valamit, valamivel többet a többi lánynál, de ennyi.
Nem simogattam az egómat felesleges próbálkozással. Lezártuk a kapcsolatot konfliktus nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!