Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megcsalták a párjukat mit éreztek megcsalás után?
Figyelt kérdés
Elsősorban azoknak a nőknek/férfiak a tapasztalata érdekelne, akik házasságban vagy több éves kapcsolatban élnek, ahol vannak közös gyerekek is. De valamiért mégis félrelépnek, akár egy éjszakás akár hosszabb távú szexkapcsolatot tartanak fenn. Ők miután megcsalják a párjukat mit éreznek? Van lelkiismeret furdalásuk? Vagy annyira megromlottak már otthon a dolgok, hogy semmilyen negatív érzést nem vált ki belőlük ez a dolog? Sőt inkább boldogok attól, hogy szexeltek egy jót? 27/N2021. jún. 15. 21:34
1/9 anonim válasza:
Azt hogy reg volt ekkora magomlesem
2/9 anonim válasza:
Azt hogy egy rohadt szemet tetu vagyok aki arra se melto hogy lekopjek.
3/9 anonim válasza:
Bár gyerekeim nincsenek, de soha nem volt emiatt lelkiismeret furdalásom mert nem érzem ezt valódi bűnnek.
4/9 anonim válasza:
Szomorúságot amikor megszűnt a szerető... mint egy szakítás. Akkor is ha csak szex volt (nem egy alkalmasra gondolok)
Boldog voltam-e? Változó.
Lelkiismeret furdalás... hát nem is tudom mi volt, asszonnyal egy ideig utána nem ment a szex, de ennyi. Aztán pörgött tovább a mókuskerék.
5/9 anonim válasza:
Múltkor láttam egy felmérését egy ilyen megcsalós párkeresőoldalnak. És a bűntudat érzése volt a legnagyobb arányban, ilyen 50% körül. De nem tudom linkelni, nem találom
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Nekem ugyan nem hosszú kapcsolat volt, csak kamaszkori "járás", de undorodtam magamtól, másnap szakítottam.
8/9 anonim válasza:
Soha nem volt lelkiismeret furdalásom. 🤷♂️ 48F
9/9 anonim válasza:
Nem romlott otthon a dolog csak nem illünk össze. Ő monogám, én poliamór vagyok. Nem érteztem bűntudatot. Nem csináltam bűnt. Termeltem rossz energiát is, de elhanyagolható a nagy jó energia mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!