Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít, ha külön élek a férjemtől és lefekszem mással?
14-es, nem tudom, hogy plusz 40 ezer elég lenne-e, de közös gyerekfelügyeletet szeretnék én is, ő is és ott nem jár a gyerektartás.
4 éve csináltunk egy költségvetést.
Később láttam, hogy csinált egy Excelt a tervezett kiadásokkal. Betervezte a 40 ezret akkor is, ha nem jár.
Nem tudna albérletet és autót is fenntartani, de akkor hogyan valósulhatna meg a közös gyerekfelügyelet? Vagy ha nem hívjuk ilyen hivatalosan, nyilván akkor is fontos, hogy ha nem 2 utcával arrébb talál albérletet, azért minél többször tudjanak találkozni. Ez autó nélkül lehetetlen.
A ház az enyém és apámé. Örököltem sajnos.
Nekem is könnyebb 2 fizetésből.
Szülei messze laknak, a munkája ideköti több, mint 10 éve.
Társbérletbe hogy vigyen egy gyereket?
Egy szobát bérelt egy családi házban mielőtt összejöttünk, ez így, hogy már gyerek is van, nem megoldás. A környéken egy egész lakást bérelni szerintem megfizethetetlen, tényleg el kéne adnia az autót, hogy a másik városban egy kis lakást kibérelhessen, de akkor már a gyereket nem láthatná, maximum hétvégén.
Akkor inkább nem válok el, az a gyereknek nem lenne jó, nem választom el őket egymástól. Ha el akar menni, elmehet bármikor, és el is akart menni, de már vagy 2 éve szóba se hozza. Nyilván rájött, hogy anyagilag padló lenne. Már azon is gondolkoztam, hogy én megyek albérletbe, nekem nem kell autót fenntartani, mert nem is tudok vezetni. Csak nem tudom, hova vinne ez a lépés.:( Nem tudom őt kitenni, azt szeretném, ha magától menne el.
Nem csak róla szól. Anyagilag nekem is könnyebb. Meg nem csak anyagilag, a gyerekkel is könnyebb, mert sokat foglalkozik vele.
A gyereknek nem rossz. Nem öljük egymást, csak a párkapcsolat érzelmi része kihűlt.
Mozaikcsaládban sem lenne neki jobb.
Nyilván jobb lenne neki két boldog szülő, de én szerintem nem lennék boldog egyedül se, mert úgyse lenne senkim, ahhoz már öreg vagyok és nem tudok vonzódni bárkihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!