Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít, ha nem volt szex?
Ha a partneredről kiderül hogy hónapokig találkozgatott valakivel heti szinten. De nem volt csak beszélgetés, csók, max ölelés.
Tervezték a szexet, de végül a párod 3 hónap után magától kihátrál
Nem tudom mire véljem.
Egyfelől ugye nem volt szex és ő hátrált ki, másfelől viszont utólag vallotta be, nem magától.
És mégis volt csók és ölelgetések, meg nem tudom mik.
Én nem ölelgetek akárkit, pláne nem csókolok.
De állítja, hogy egyszerűen el volt mostanában itthon hanyagolva, és hiányzott neki ez az érzés.
A megcsalás elsősorban érzelmi alapú. Attól, hogy nincs szex, még lehet, hogy érzelmileg valaki máshoz húz. Az, hogy mikor történik több, általában csak idő kérdése.
4# A csók is intim... Sőt, szerintem kifejezetten intimebb, míg a szex az állati ösztönökről szól, addig a csókkal érzelmeket fejezel ki. :(
Igen, ezt érzem én is :( Őszintén csak reménykedtem, hogy itt lebeszéltek, de nekem is intimebb
Volt előtte szexkapcsolatom (mindketten szingliként) de ott nem éreztem, hogy nagyon ölelgetni akarom, meg csókolni.
Én ezt akkor érzem, mikor jól esik a másik érintése, és ez nem csak szexuális.
De nem tudom hogy férfiak ezt hogy látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!