Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít, ha nem volt szex?

Figyelt kérdés

Ha a partneredről kiderül hogy hónapokig találkozgatott valakivel heti szinten. De nem volt csak beszélgetés, csók, max ölelés.

Tervezték a szexet, de végül a párod 3 hónap után magától kihátrál

2021. máj. 21. 15:39
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Ha nem ittak semmit vagy semmit nem szedtek be,de még akkor is kétlem,hogy csak úgy.Csak úgy nem csókolózok.
2021. máj. 21. 18:48
 22/42 anonim ***** válasza:
Csak úgy nem ölelkezik szerintem.
2021. máj. 21. 18:52
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Heti szinten találkoztak, szerinted mit csináltak? Tervet készítettek, hogy fognak összefeküdni?
2021. máj. 21. 18:54
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Biztos barkóbáztak egymás szájában.
2021. máj. 21. 18:56
 25/42 A kérdező kommentje:
Nem tagadta, hogy nem utasította volna el. Szerintem inkább nem volt rá érkezésük, helyük. Nem tudom :/
2021. máj. 21. 18:57
 26/42 anonim ***** válasza:
Még egy kicsit húzták egymást míg odakerül a dolog vagy már meg is volt.
2021. máj. 21. 18:59
 27/42 anonim ***** válasza:

18. Mivel a csók is megcsalás és a szex is, így az emberek egy részénél még ma is szakítási ok lehet, oké tudom van néhány jópofa pszichológus aki szerint nem, de hogyha már a csókot említi amiért kivághatják, akkor a szexet nem valószínű, hogy eltitkolná. Persze benne van persze, csak kisseb az esélye annak hogy nem, végülis te tudod mennyire bízol benne, én nem ismerem. Nyilván attól is függ magától vallót e, vagy fogóval kellett kihúzni, de ha konkrétan belefogalmazta, hogy tervezte, de nem tette meg, akkor lehet rájött, hogy hülye volt és szeret, ez esetben a te döntésed hogy mit akarsz tenni vele, ha bízol benne akkor elmondta, mindenképpen előny, ha viszont nem hiszel neki akkor kár folytatni bizalom nélkül.

(Nyilván ha még sose tett ilyet életében és 18-20 éves tanul(HAT) belőle, de ha többször megtörtént ilyen eset érdemes elgondolkodni). Persze ha egy csókért kivágod legyen, én megértem, sosem értem a legtöbb szakítási okokat, bár a problémamegoldás melós, sokan inkább lépnek, de a megcsalást még én is megértem.

2021. máj. 21. 19:01
 28/42 A kérdező kommentje:
felnőttek vagyunk házasok
2021. máj. 21. 19:27
 29/42 anonim ***** válasza:
Neked kell eldönteni az információid alapján, ne más döntsön, mert ennyi erővel dönthet a párod is.
2021. máj. 21. 19:37
 30/42 A kérdező kommentje:

Hát ő mellettem akar dönteni. De nyilván véleményeket hallgatok most, hátha más is volt ilyen cipőben. Netán adott új esélyt és tudja hogy megérte-e.

Egy szimpla kilengést lehet meg tudnék bocsájtani, de mint írtam, nekem ez a csók és ölelés nagyon intim dolog.

Félek hogy érzelmileg ott van és velem csak a házasság köti össze. És most fél, hogy borítok

2021. máj. 21. 19:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!