Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt hogyan fogja véghezvinni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan fogja véghezvinni?

Figyelt kérdés

Párszor mikor apróságokon összezörrentünk a barátommal, azzal fenyegetett meg, hogy megcsal ” ha úgyis azt hiszed, hogy megcsaltalak, hadd legyen igazad”, mondta

Erre én azt mondtam, hogy ha megcsal, akkor én véget vetek a kapcsolatnak.

Azt mondta, hogy ” úgyse fogod megtudni”

Azt mondta, hogy olyan ügyesen es gyorsan hozza össze, hogy akkor sem fogom észrevenni, ha többször is beszélunk telefonon aznap, vagy akár szinte végig

Hogyan lehet tényleg úgy csalni, ennyire ” ügyesen”, ki az a nö,milyen típusú aki tudná fogadni egy ilyen gyors menetre?

Azontúl, hogy ez valóban arcátlan viselkedés és lapátot érdemel, engem érdekel a kivitelezés...

2021. jún. 13. 06:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

9 es, most akkor szakítani kell az önbecsulésem végett, mert megalàzó kapcsolat, vagy én vagyok a féltékeny és az én hibám?

A vagy B

2021. jún. 13. 07:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Szerintem a kettő nem zárja ki egymást.

Azt kérdezd meg magadtól, hogy ha két jó indok van a szakításra, akkor miért vagy vele?

Amúgy a részletes számlát és a híváslistát a szolgáltatótól lehet kikérni, ott nem törlődik semmi. Csak vesd fel neki, hogy kérje ki. Ha nem hajlandó, már borítékolható is, hogy rendszeres hívogat valakit. De ez mondjuk abból is 100%, hogy törli a híváslistát.

Amúgy lényegtelen. Az a kérdés, hogy miért vagy vele, ha nem bízol benne, ő meg fenyeget. Innentől ezt megette a fene. Nem kell hozzá bizonyíték, nem a bíróságon vagytok.

2021. jún. 13. 08:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Folyamatosan törli a híváslistát sms eseket szerintem, mert egyet mobilozik és mikor mutatja már semmi"

Ha ezt régebb óta csinálja, nagyon nagy valószínűséggel már nem ezután fog megcsalni, hanem megtette.

2021. jún. 13. 08:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én otthagynám.
2021. jún. 13. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!